- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Teszten volt nálam... A fejhallgató egyébként mindössze 180g! Nagyon könnyű . Magasban és mélyben kiemelt fejes, de ezt úgy teszi, hogy 10x hallgathatóbb hosszú távom mint mondjuk a AH-D1100... Aki ilyen kiemelt fejest keres bizony hallgassa meg mert ebben a kategóriában a legjobb amit hallottam...
A mélyekben nem csak a mély közepekben erős, mint mások általában, hanem van alja az egésznek!
Képet jó minőségben itt. -
-
Bodz
nagyúr
Könnyű kideríteni. Grat egyébként!
A Q701-ből nehezebb értelmes hangot kicsiholni, érzékenyebb az előtte lévő dolgokra.
-
vodkaboy22
addikt
A köztudott dolgok nem érdekelnek engem a mérnöki korrekt dolgok érdekelnek. Pl koztudattban ott van a beats drága jó fejes ugye?!
Különben maximum itteni kis koztudattban van a planar csak a planar magnetic resonance rahuzva olvas körbe és rájösz hogy még a stax is a honlapján írja hogy planar electrostatic push pull driver...
Szóval maximum itt van félre értve de ez nem baj :-) nem tudhat minden laikus mindent -
törölt tag
Nem tudom, lehet, hogy inkább én vagyok túl érzékeny a mélyekre. Az sem szokott tetszeni, ha nincs elég, de az sem, ha túl sok van. Például az ATH AD...X fejesek kicsit vékonyak voltak alul (talán a 900 nem annyira), a W1000x meg nekem sok, nagyon V. A HE6 az szuperül szól, csak kicsit néha az is üt alul, meg nagyon nehéz az egész. De én amúgy a K712-vel vagyok úgy, mint te a DT990-nel, relatív jó áron egy nagyon szuper fejesnek tartom, de még szerintem egy K/Q701--gyel is ellennék simán.
Ati1979: Nem basshead az. A Sony MH1c az basshead, meg a GR02 bass edition, meg mi is volt még... Csak egyszerűen szerintem túl sok benne a mély. Akkor is jelen van, amikor nem szeretném, hogy jelen legyen
-
vodkaboy22
addikt
-
Ati1979
veterán
Én igazából nem tudom. Sosem hallottam még ezt a kategóriát.
Csak kíváncsiságból érdekelne.Magyar áron ez a füles több mint fél milla. Kicsit (nagyon) sok.
Nincs, ez lesz az első. De ennek a driveren kívül a kábelezése is teljesen más. + Iszonyat jól néz ki.
(#383) raven12
Azért szerintem egy füles sosem válthat ki egy fejest. Más a kettő. Fejessel élvezetesebb zenét hallgatni.
-
filózoli
senior tag
Van tapasztalatom - az IE80-al. Baromi jól szól, és az IE800 még ezt is veri. Szóval erről ennyit. Amúgy pedig a Holdon sem jártam még, mégsem hiszem, hogy sajtból van...
Ati: Tényleg, áruld már el, mi lett a befutó?... Vagy még nem döntöttél? Ha van eszed és lehetőséged rá - mint említetted - mindenképpen hallgasd meg döntés előtt az IE800-at. Apropó, hol is lehet Pesten meghallgatni? Engem is érdekelne - nem kicsit...
-
Ati1979
veterán
Ez így van. Csak a custom fülesek árával van a legnagyobb gondom. 1800 USD elég sok nekem. Amit néztem az ennyibe kerül. Nem elképzelhetetlen, hogy lesz még ilyenem, de az biztos, hogy nem most.
Inkább a közel olyan jó egyel alatti kategóriát keresem.
Másrészt nem akarok most ezzel az füllenyomat küldözgetős problémakörrel foglalkozni.Az ad2000x szinte bármiről elmegy. Még a sony F walkman-om is meghajtotta, használható szinten.
Később meg vehetsz hozzá mindent. Fokozatosan is lehet építkezni.Értem én, hogy jobbat igényel.
Most füles lesz a következő, mert többet hallgatok zenét utcán. Aztán jön az ad2000x + erősítő.
(#366) filózoli
Fejesekben ár / érték arányban a beyerek oda vissza verik a sennheiser-eket.
Ez az én véleményem.
Az ie800 tekintetében viszont a véleményem puszta spekuláció.Komolyan mondom, ha felmegyek Pestre legközelebb hét közben valamikor meghallgatom.
Addig is parttalan ez a vita.Azért én egy rendesen alápakolt ad2000x mellé félném odarakni, látatlanban (hallatlanban) is.
-
Ati1979
veterán
Oké szánom bánom bűnömet!
Amit nem akarok venni azt nem veszem számításba.
Én is! Én is!(#351) sheratan
Kb. ezek vannak. De a w4r sem az a kategória. Legalábbis árban nem...
(#353) filózoli
Ennél a márkánál komoly gondok vannak az ár érték aránnyal.
Meg a fejeseik között sem találtam olyat ami igazán tetszene.(#356) gelbelex
(#357) filózoli
Komolyan, ezek után meg kellene már venned az ie800-at. Eladod az ie80-at, rádobsz egy kicsit, és decemberben hozhatod a füles talira.
A DSLR ház várhat magára...(#362) filózoli
Nem elképzelhetetlen, hogy megközelíti néhány fejes hangját!
(#363) sheratan
Az ad2000x az bruátlis. Sajnos még te nem hallottad mire képes valójában.
Nagyon sok tartalék van benne meg kell mondjam.Ezek a fülesek szerintem csak utcára valók. Otthon fejes a nyerő!
-
Ati1979
veterán
Szerintem ezeket meg lehet szokni egy idő után. Én is nehezen barátkoztam meg a fül mögött elvezetett kábellel meg az illesztékkel is. Ma már egy pillanat alatt berakom a fülembe. Ne tudd meg, hogy az elején mennyit szarakodtam vele...
Ja végül is az S3-mal el lehet lenni. Rányomod a neutron playert és már oké is.
Szerintem illesztékből is meg fogod találni azt amit szeretnél. Nem ismerem ezt a típust, de biztos jó lehet. Nekem a gyári shure illeszték simán megfelel.
Köszi a képeket!
(#236) mrgg
Nem rossz!
Ha gondolod amúgy viszonylag kevés pénz ráfordításával ennél jobb hordozható szettet is össze tudsz állítani.Vannak fejesekből és lejátszókból is best buy-ok.
Ebben a topicban kérj tanácsot hangkártya vásárlás ügyben.
-
Ati1979
veterán
Köszi a terjedelmes írást.
Az első kérdésem az lenne milyen lejátszóval használod? Mert előfordulhat, hogy jóval több van a fülesben mint amit ki tudsz hozni belőle. Egy jó lejátszó sokat dobhat a részletességen pl.
A másik a kényelem dolog. Neked, ahogy olvasom leginkább ezzel van a legtöbb problémád. Szerintem próbálj ki minden illesztéket és lehet, hogy valamelyiket egy idő után megszokod. Vannak ezek a memory szivacsok, vagy nem tudom, hogy hívják őket. Szvsz azok a legkényelmesebbek és izoláció terén is azok a legjobbak.
Pl. a shure-ok, brutál (veszélyesen
) jól izolálnak is kis megszokás után nagyon jól illeszkednek a fülhöz.
Jó az se215, de ha részletességben és térben és pontosságban akarsz valami igazán jót akkor érdemes inkább feljebb menned egy kicsit és armatúrásat venned.Ezeket a füleseket kb. 1* kell megvenned mert nem nagyon szoktak bekrepálni. Igaz ez egy nagyobb befektetés, de hosszabb távon megéri szerintem...
Persze a westone4 sem lehet, kutya csak az ára...
-
raven12
senior tag
szori, de lejárt a szerkesztés.
Feljebb lépés már biztos nem lesz nálam, ebben több tényező is szerepet játszik, de a legfőbb az, hogy kb. ugyanezt a hangot keresném, csak valami kényelmesebb formában, amihez rengeteg pénzt kéne kiadnom. Az over-ear dolgot megszerettem, ezt akár sporthoz is használhatnám, ha nem félteném, míg a Xears a súlyánál fogva gyakran kipotyogott, és a következő ilyen hangstílusú kényelmes over-ear IEM messze van a B2-től tudtommal. Egy Westone 4-ben tudnék gondolkodni, csak annyi pénzt a büdös életben nem fogok érte kiadni
A custom iem-ek megint nem jöhetnek szóba, mert nyitott állkapoccsal nem tudok zenét hallgatni.
No meg ezeket már mind ki kéne próbálni, ez már alapból többnyire kivitelezhetetlen, de ráadásul nem pár percre, hanem napokra lenne szüksége az embernek hozzá. Az pedig ezeknél már nem igazán működik, hogy megveszed, és ha nem tetszik, elpasszolod, mert az eladhatóság exponenciálisan csökken az ár emelkedésévelThat said, egy SE215-öt szívesen kipróbálnék, szinte biztos, hogy zavarna a sok mély, de a kényelme és az izolációja érdekel. Ugyanígy kipróbálnám, hogy milyen egy nagyon muzikális, természetes hangú IEM, ha a B2 neutrálisnak van címezve, valahogy nem tudom elképzelni, milyen lehet egy olyan, én ezt is muzikálisnak és természetesnek hallom, pedig a head-fis nagykutyák megmondták, hogy a naturális és a neutrális nagyon különböző dolgok.
-
Bodor
veterán
A Comply-val sem mindegy, hogy melyik méretet használja az ember, nekem a gyárilag hozzá adott M-es méret kicsi volt, ezért rendeltem L-es méretet, ami meghozta a várt eredményt. Viszont a legjobb a házilag gyártott , és nem csak szerintem.
A pontos, jó felhelyezésről itt láthatsz képeket, de neked kell kikísérletezgetni, hogy ezen belül még hogyan kell egy-két millimétert állítgatni ahhoz hogy jó legyen a hangzás.
Egyéb témában ment PÜ.
-
Bodor
veterán
Gratula a szetthez! E07K-val várjál egy kicsit! B2-vel meg kell egy kis bejáratás, de igazából az a fontos, hogy jó méretű dugó legyen rajta ( nekem legjobban a Comply és a saját gyártmányú füldugóból készített jött be) , és hogy helyesen legyen a fülbe téve. A másik, hogy el kell felejteni az addigi , mondjuk Xears féle hangképet, és vissza kell szokni a természeteshez, ehhez idő kell. Az biztos, hogy a Fuze-on bármilyen hangszínállítás csak ront a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest