Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
A T5P-t is nehéz hajtani, nemhogy a T1-et. Pedig ez elvileg könnyen hajtható fejes, de nagyon kell neki az erősítés.
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Ezeknek az akg fejeseknek a tudását csak nagyon magas szintű erősítő tudja kihozni. Akik azt mondják például, hogy nincs bennük elég basszus azok még nem hallották rendes forrásról.
Én már azt mondom, hogy ezekhez sem árt a sileo!
Igen, és szerintem ekkora méretben nem is lehet csodát várni. Mondjuk azért van ebben a kategóriában is nagyon jó, de az 600-700 USD. De én megelőlegezem, hogy az / azok sem hajtanak ki rendesen egy ilyen akg-t.
T1-et jó vicc..

Az volt az egyetlen fejes, amivel az ak120 még teljes hangerőn is halk volt. És torzított mint az állat. Brutálisan nehezen hajtható.
A többivel hangos volt, de torzított.Azt még az ott lévő csöves erősítőd sem hajtotta ki teljesen. Az egy 30k-s darab volt, ha jól emlékszem. Viszont 2-3* annyi pénzért bőven tudnál olyat csinálni, amivel rendesen megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest