Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz80
senior tag
válasz
vodkaboy22 #758 üzenetére
Esetleg belülről is meg lehetne nézni?
Úgy szerintem még szebb lenne. -
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #611 üzenetére
Na arra kíváncsi leszek szeptemberben!
(#615) Nigér
Nincsenek!
Várjuk!
-
raven12
senior tag
válasz
vodkaboy22 #613 üzenetére
lásd gitárerősítők pl.
-
raven12
senior tag
válasz
vodkaboy22 #567 üzenetére
de érted hogy értem. nem tudta normálisan megszólaltatni a tiedet, takony volt, halk... Ezzel meg a fájdalmasan hangos is elérhető és sokkal normálisabb a hangképe. Amúgy ott se próbáltam rendes erősítővel.
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #562 üzenetére
Köszi az infót!
-
raven12
senior tag
válasz
vodkaboy22 #562 üzenetére
ezzel elkéstél, a köztudatban a planar már a magnetic planar rövidítése.
-
törölt tag
válasz
vodkaboy22 #552 üzenetére
A Stax nem elektrosztatikus?
Amúgy nekem szerintem a leírások alapján nem tetszene az LCD-k hangja, nagyon sötét és sok basszussal, de azért egyszer szívesen kipróbálnám, csak errefelé nem nagyon találtam próbapéldányt. Planárból a HE6 viszont bejön, csak nehezen hajtható viszonylag, meg a kábele botrányos, nem tudom le lehet-e cserélni valami használhatóbbra. Illetve kicsit nagy és nehéz. Ez tetszett többek közt a 712-ben meg az ATH AD..x sorozatban, hogy olyan könnyűek, hogy észre sem veszi szinte az ember, hogy a fején van. -
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #550 üzenetére
Elég sok embernek az a vélménye, hogy azért a felső szintet, LCD3, stax nem éri el a 812.
Viszont mások meg azzal érvelnek, hogy könnyen hajtható, és telefonról semmi sem szól úgy mint a 812.
Ezen jót mosolyogtam amúgy...
A fostex viszont szerintem partiban lehet egy LCD3-mal. Bár ez csak tipp...
-
törölt tag
válasz
vodkaboy22 #550 üzenetére
Miért, akkor szerinted melyik a legjobb driver technológia?
Amúgy én nem vagyok sem mellette, sem ellene, majd szépen felülök a metróra, kb 6-7 megálló ide, és jól meghallgatomEgy HE6 mellett, ha már úgyis van nekik.
Különben ezek nekem már túl drágák sajnos... Még a HE6 is, pedig az még egész jó áron van errefelé.
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #534 üzenetére
Kár...
Pedig azt nagyon meghallgatnám! -
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #531 üzenetére
Nem jön véletlenül az ismerősöd a fejes talira szombaton?
-
törölt tag
válasz
vodkaboy22 #531 üzenetére
De a 812 nem is akart soha monitor lenni, ha jól tudom.
-
AGE-T
őstag
válasz
vodkaboy22 #508 üzenetére
Ugyan portable holmikhoz ajánlják, de egy "mezei" lejátszóval, telefonnal sehogyse szól. Mélyek, sebessége csak high gain mellett jön elő a hdp-r10-el. Kb. Annyira érzékeny mint az Lcd2. Annak is kell a kakaó, hiába alacsony az impedancia.
-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22 #508 üzenetére
Hű, jól hangzik!
-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22 #504 üzenetére
A K701/Q701 megfelelő meghajtását nem vetted esetleg már célba?
A rideg/száraz 701-eseknek nem tenne jót egy csöves hangzás? -
AGE-T
őstag
válasz
vodkaboy22 #500 üzenetére
A T5P-t is nehéz hajtani, nemhogy a T1-et. Pedig ez elvileg könnyen hajtható fejes, de nagyon kell neki az erősítés.
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #504 üzenetére
Azt nem próbáltam arról.
De azért tegyük hozzá, hogy nem létezik szerintem olyan 30k-s erősítő ami rendesen kihajtja a T1-et v. az LCD2-őt.
Ha azt mondanák 150k a keret a megépítésnél, akkor gondolom más lenne a helyzet...
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #500 üzenetére
Ezeknek az akg fejeseknek a tudását csak nagyon magas szintű erősítő tudja kihozni. Akik azt mondják például, hogy nincs bennük elég basszus azok még nem hallották rendes forrásról.
Én már azt mondom, hogy ezekhez sem árt a sileo!Igen, és szerintem ekkora méretben nem is lehet csodát várni. Mondjuk azért van ebben a kategóriában is nagyon jó, de az 600-700 USD. De én megelőlegezem, hogy az / azok sem hajtanak ki rendesen egy ilyen akg-t.
T1-et jó vicc..
Az volt az egyetlen fejes, amivel az ak120 még teljes hangerőn is halk volt. És torzított mint az állat. Brutálisan nehezen hajtható.
A többivel hangos volt, de torzított.Azt még az ott lévő csöves erősítőd sem hajtotta ki teljesen. Az egy 30k-s darab volt, ha jól emlékszem. Viszont 2-3* annyi pénzért bőven tudnál olyat csinálni, amivel rendesen megy...
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #498 üzenetére
Igen szerintem is.
Én amúgy (csak) mobil forráshoz 32 ohm-os fejest vennék beyerek közül.Volt valami srác a fejes topicban aki azt hiszem, hogy egy ilyen vagy hasonló akg-ra licitált, úgy hogy nem volt hozzá semmije amivel hajtotta volna. Még szerencse, hogy nem sikerült neki.
Amúgy sokakat megtéveszt az ára. Ezek brutálisan nehezen hajthatók. Azt a hibrid akg is egyedül a sileo-val szólt normálisan.
-
AGE-T
őstag
válasz
vodkaboy22 #474 üzenetére
T70P hez képest dögösebb hangja van, több mély. Inkább T1 hez hasonló hangja van, karakterük ugyanaz. Sajnos nincs akkora tere mint a nyitottnak. Közepén érzek némi emelést, de nem zavaró. Szubokból hallottam már jobbat is, mélyek nem tolakodóak, de jelen vannak. Magasai nem túl élénkek, W4R-hez képest néha zavaróan hiányosak. Csenhetne jobban is.
Nagyon könnyű, ami elsőre meglepett. Több órás viselet után sem zavaró. Nem izzadt még bele a fülem sem. Nagyon igényes anyaghasználata van. Összkép viszont impresszív, zártból jobbat nem hallottam.Nagyon kíváncsi lennék egymás mellett egy ATH W5000-el összevetve...
Egy LCD2 még azért elférne itthon
-
raven12
senior tag
válasz
vodkaboy22 #478 üzenetére
Meg kell valljam, nagyon izgalmas hangja volt, bár ott és akkor szúrt a közepe, de na... Na meg az az álleejtősen óriási tér... Látszik, hogy régen hallgattam nyitott fejeseket.
Utóbbi pár napban nagyon rápörögtem a 80k alatti fejesekre, főleg a beyerekre (úgy érzem, itt találtam meg a számításaim), a 990Pro az, ami még emészthető a pénztárcámnak, de olyan jó lenne hallani az összes 770-et és 990-et (250ohm és 600ohm-osok + pro-k)... Csak attól félek, hogy a legdrágább tetszene meg, amire meg már fájna a szívem annyi pénzt adni.
Menni kell hallgatózni, nincs mese -
raven12
senior tag
válasz
vodkaboy22 #476 üzenetére
never mind, megtaláltam a cikked.
AGE-T: grat
Mindenképp zártat kerestél? Csak mert úgy emlékeztem, a T1 volt a kedvenced, meg egy árban vannak. Ha már portable headphone-d van, miért nem használod utcán? jól néznél ki vele
-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22 #426 üzenetére
Feszes basszus?
Hm, jól hangzik! Nekem valahogy ez hiányzik a beyerekből (t70-ből is).
Ez csak 600ohm-ból csalható elő? -
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #426 üzenetére
-
filózoli
senior tag
válasz
vodkaboy22 #421 üzenetére
Bocs, de hacsak nem vagy elismert expert, a véleményed nagyon is szubjektív, de még ha az is lennél, akkor is furcsa lenne legalábbis... A piac nem tűri meg az ilyesmit.
-
filózoli
senior tag
válasz
vodkaboy22 #414 üzenetére
Miért vagy ebben olyan biztos?
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #395 üzenetére
A fejes talin megint lesz!
Ha jól tudom.
(#396) vodkaboy22
Hát akkor ez nagyon égő a sennheiserre nézve. Elvileg az zodiac+ (- gyári power supply )árkategóriájában kellene, hogy versenyezzen...
(#397) filózoli
Zoli te csak azt olvasod el ami a sennheiserre nézve pozitív.
(#394) hobbyone
Az egy x series sony walkman lenne?
Milyen füles látható mellette?
-
filózoli
senior tag
válasz
vodkaboy22 #392 üzenetére
Végre valaki tudja mi a REALITY...
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #392 üzenetére
A W4r-et nem hallottad a múltkor?
Amúgy igazából engem is csak az érdekel. A túlárazott túlhype-olt többi sennheiser termék nem. (annyira.
)
Én az essence one nem hallottam. De van már a muse edition, meg lesz belőle egy teljesen új flagship model is.
Tehát legalább lesz fejlődés.A mytek 192 DSD az már egy elég magas szint szvsz. Azt is tegyük, hozzá hogy HDVD800-tól 150k-val olcsóbb.
Az lenne a vicces, ha a ie800 jobban szólna az ak120-ról mint a HDVD800-ról.
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #390 üzenetére
Vigyázz ezzel a kijelentéssel, mert filózoli is olvassa ezt a fórumot!
Szóval százastseér kategória...
Sennheiser árpolitika.
Pedig ebben az árkategóriában a név már nem elég szerintem. Bár vannak pénzes, hozzánemértő vásárlók...
Remélem azért az ie800 nem lesz csalódás. Állítólag passzol az ak-hoz. Ezért is akarnám meghallgatni.
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #388 üzenetére
Én elsősorban az ak-ról hallgatnám meg az ie800-at.
Azért az a több mint félmillás kis dög elég nagy lökést ad a fejeseknek / füleseknek.
Nem tudom, hogy eléri-e az antalope dac szintjét.HD800, HD700 is érdekelne, de lehet, hogy belehallgatnék az 5-ös szériába is.
Igazából azok valahogy kimaradtak.Ha jól látom Budaösön van. Majd valamikor megejtem a dolgot.
Köszi az infót!
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #386 üzenetére
Köszi a választ!
Csak be kell menni a boltba és ott ki van állítva, meg lehet hallgatni? Vagy időpontot kell tőlük kérni?
Hd800-asuk is van meghallgatásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest