Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Nos, első körben, az X7-ben több a magas... Hidegebb, részletesebb... A mély kicsit kevesebb, de kontrolláltabb, és talán szintén részletesebb...De szerintem az X5-nél dinamikusabb... Világosabb hangú az egész...(DX90-hez képest.)
Fejhallgató, füles páros kérdése, ki hogy értékeli és ez persze szubjektív... Nekem először túl magasba húzó volt, de most már egyre jobban tetszik, meglátjuk... Kezelése nagyon tetszik!
A hátulja terheléstől függetlenül (beta még) enyhén melegszik.. -
törölt tag
Mondjuk ez sokkal jobb azért hordozhatónak, és nem is olyan vészesen drága. Ezt modnjuk el tudod vinni magaddal egy nyaralásra is, vagy akárhvoa. A Twin jó, de az ugye csak FW kábelen igazán jó, meg kell mögé erősítő azért, és úgy már nem annyira olcsó, illetve egyáltalán nem hordozható. Persze ha elfér irodában, akkor oké, de ha hangban ez megfelel és nem is sokkal drágább, akkor én ezt venném (főleg, hogy van otthoni rendszered már).
-
PR0JECTNR56
addikt
Minden jónak eljön a vége, de fájó szívvel váltam meg a Cowontól, remek kis lejátszó még mindig.
Az X1 megvétele előtt más igények kerültek előtérbe mint anno a J3 esetében, de majd részletesebben mesélek róla egy logout bejegyzés formájában.
Elsőre azt kaptam amire számítottam, nagyon rövid címszavakban: remek anyaghasználat és felépítés, stabil és megfelelő tempóban működő rendszer az 1.4-es firmware alatt, mindent le tud játszani, jó teljesítményű erősítő, ugyanakkor a hangzásvilága és a karaktere sokkal kevésbé toleráns a fülesekkel mint a Cowon, mindenképpen melegebb hangú fülhallgató igényel, mert rossz választás esetén kellemetlen hangot tud produkálni (Vsonic VSD2S-el szerencsére jól kijön alapvetően), az akkuidő pedig gyenge a Cowonhoz képest. -
krx21
nagyúr
Fejes találkozó, vagy egyéb esetleg...
Egyébként mélyben igen erős, néha kicsit talán sok is, de máskor meg szinte visszafogott, felvételtől függ...(#602) Ati1979:
Nem, nem... Nem fogok meghallgatni semmit...
Milyen lenne hozzá jó ami nem horror árú?(Áhh már megint kezdődik..) Ne ültess bogarat ha kérhetem!
-
Ati1979
veterán
Akkor elég király lehet!
Viszont a th900 az amire igazán kíváncsi vagyok. Remélem eljön a srác Pécsről! Nagyon várom!
A topicjában ezt írta egy srác:
"I've tried the TH900 with portable DAPs such as the Sony A865 Walkman and iBasso DX100, with a portable amp/DAC combo (the Leckerton UHA-6S) connected to my MacBook, straight from my MacBook sans amp, and finally on my main dynamic rig (Onkyo DAC-1000 --> Eddie Current ZDSE). In each case I enjoyed what I heard and felt that the TH900 was sufficiently driven. The differences I observed were primarily found in the extremes of the sonic spectrum. For instance: the DX100, UHA-6S, and ZDSE afforded the TH900 even more control and added a bit more refinement on either end. I also felt the midrange was slightly more distant sounding when unamped, though the effect was less immediately discernible, so I'm less confident in my reporting it. Overall these headphones are not difficult to drive however, and I personally feel they sound exceptional out of a variety of sources."
Ez alapján elég könnyen hajtható, és első körben elemenne az ak120-ról is.
Szóval eddig nálam ez a befutó. -
Ati1979
veterán
Pedig ha jól emlékszem amikor először hallgattad az ath székáházban akkor neked nem tetszett!
Az LCD3 azért sokkal jobb szerintem...
Szerintem amúgy jobb a T1-nél is..."Semelyik fejest nem hallottam még ami így szól mint ez". - Ez nagyjából igaz szerintem is.
Kiv: k1000, ad2000x kivétel a basszust, + LCD3. -
gelbelex
őstag
Teljesen jogos a kérdés
,
Elmaradt, egyrészt mert elsősorban a fülesekre koncentráltam, másrészt az Amperior-t70p-DT831 mellett nem jutott eszembe még a HD25-tel is foglalkozni...
Nincs E7-em, nem is tervezem, ha majd valamit nem hajt meg a Fuze, akkor gyűjtök egy X3-ra... -
Ati1979
veterán
A japán verziónál kb. 40%-kal több az aksi idő. Álítólag 7-8 óra körül mozog. Meg jobban is szól. Igazából az kéne nagyon.
De colorfly 100k -val olcsóbb meg itthon is kapni. Na majd meglátjuk.
Amúgy meg korlátozottan használnám csak az utcán. Meg 5-6 óra is elég mert nem nagyon megyek mostanában olyan helyekre ahol ne lennék előbb utóbb konnektor közelében.
-
Ati1979
veterán
Valami jobb fejest akarok majd venni hozzá, és kell a brutál erősítő rész. Meg asztali cucc helyett is veszem. + Nagy teret és brutál részletességet is szeretnék.
Meglátjuk. Most a colorfly c4-et is nézegetem mert az Mo-n is lehet már kapni.
Amúgy szerintem sem fog köröket verni a sony F seriesre. (azzal tudom majd összehasonlítani)
-
Ati1979
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest