Új hozzászólás Aktív témák
-
filózoli
senior tag
Én bevállaltam az IE80-at kipróbálás nélkül is. Mellesleg lehetőségem sem lett volna rá, hogy kipróbáljam. De mondok valamit: egy Ferrarit is elfogadnék kipróbálás nélkül is...
Szóval annyira nem szubjektív ez a dolog, egy csomó minden mérhető a hangzással kapcsolatban. Ráadásul rendelkezésre áll egy rakás kritika is.
A HD800 lehet, hogy nekem sem jönne be, mert azt olvastam, hogy túl "bright" a hangja. -
filózoli
senior tag
válasz
vodkaboy22 #421 üzenetére
Bocs, de hacsak nem vagy elismert expert, a véleményed nagyon is szubjektív, de még ha az is lennél, akkor is furcsa lenne legalábbis... A piac nem tűri meg az ilyesmit.
-
filózoli
senior tag
válasz
vodkaboy22 #414 üzenetére
Miért vagy ebben olyan biztos?
-
filózoli
senior tag
válasz
vodkaboy22 #392 üzenetére
Végre valaki tudja mi a REALITY...
-
filózoli
senior tag
Van tapasztalatom - az IE80-al. Baromi jól szól, és az IE800 még ezt is veri. Szóval erről ennyit. Amúgy pedig a Holdon sem jártam még, mégsem hiszem, hogy sajtból van...
Ati: Tényleg, áruld már el, mi lett a befutó?... Vagy még nem döntöttél? Ha van eszed és lehetőséged rá - mint említetted - mindenképpen hallgasd meg döntés előtt az IE800-at. Apropó, hol is lehet Pesten meghallgatni? Engem is érdekelne - nem kicsit...
-
filózoli
senior tag
válasz
#16820480 #363 üzenetére
Állóképben is jobb a 70D. Ugyanaz a 19 pontos az AF-rendszere, viszont 1 FE- vel jobb az ISO-performance-a.
Ez pedig fontos. ISO 3200 teljesen bevállalható vele. (Vagyis lehet próbálkozni 6400-al is.) Videóban pedig az abszolút nyerő az új AF-je miatt.Nekem a füles kényelmesebb. Szinte nem is érzem sokszor, hogy rajtam van - ugyanez a fejesről nem mondható el. Ráadásul a fejessel mozogni sem tudsz - semennyire sem.
Ati: Lehet, hogy itt a Ph-n divat szidni a Sennheisert, de ezen kívül semmivel sem tudod alátámasztani a véleményedet, csak puffogtatsz, mint egy papagáj. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Sennheiser nem csak hangminőségben kiemelkedő, hanem elég tartós és megbízható termékeket is gyárt. Az öreg HD 565 fejesem például már 14 éves, túlélt két CD játszót - és még mindig működik...
Amúgy pedig a Sennheiser nem véletlenül állítja, hogy az IE800 high-end fejes minőségű hangot állít elő. Summa summarum, ezentúl bizonyítékokkal is gyertek, mert uncsi ez az ovis divatozó puffogtatás - már bocsánat.
-
-
filózoli
senior tag
Itt a megoldás, már mondtam:
"The Astell & Kern has such clarity and accuracy in musical reproduction that it's best to pair it with a "warm" sounding headphone or in-ear. To my ear the German headphones and in-ears (AKG, Beyerdynamic, Sennheiser, etc.) seem to sound better with these players. My personal favorite in-ear monitor is the Sennheiser IE800 Audiophile In-Ear Headphones. This combination provides a truly phenomenal sound, as if they were made for each other!" -
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #342 üzenetére
Gondolom megvárja, amíg lesz pénze megfelelő fülesre...
-
filózoli
senior tag
Gondolom már beindult a Nagy Cuccmutogató Akció...
Talán este befutnak a hírek, már alig várom - így, hogy sajnos nem lehetek ott...
-
filózoli
senior tag
1. Senkit nem ismerek onnan.
2. Nem én döntöm el, hogy melyik képem pontozható.
3. Itt a topikban van két tárgyfotóm is.
4. Van egy fotóm már a harminc nap legjobb képei között is.
5. 4.2-es átlagom van, az nem rossz szvsz.
6. Igazából nem nagyon vagyok ám kíváncsi a rosszindulatú szövegedre, te kis troll. -
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #195 üzenetére
Én mindössze arra céloztam, hogy kissé meseszerűnek tartom a Clip+ istenítését, és egy high-end portable-el való egyenrangúsítását...
Ami az utcai használatot illeti, ha nagy a külső zaj, akkor talán elvesznek a részletek, de Ati Shure-ben utazik, és annak szuper a zajszigetelése. (Csak kár, hogy basszusszegény...)
Ami a filozófusokat illeti, legalább annyira tudunk érvelni, mint a jogászok. Én például logikából is szigorlatoztam. (Ötösre.)
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #187 üzenetére
Miből gondolod, hogy egy filozófus nem tud érvelni? Ez elég vicces lenne...
Ati: én a helyedben beérném a mostani kütyüvel. Az sem egy olcsóság, és portable-nek épp elég jó.
Ráadásul most vetted...
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #179 üzenetére
"Látszik,hogy egyedül a jogászok tudnak érvelni (ugye filózoli)
"
Filozófus vagyok, nem jogász.
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #175 üzenetére
Én olyan teszteket olvastam, amelyek alapján a Télapó létezik, sőt, Ő hozza a karácsonyi ajándékot, nem is a Jézuska. Most meglepődtél, mi?
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #171 üzenetére
A Télapóban is hiszel?
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #168 üzenetére
Ügyesen érvelsz, de erősen emlékeztetsz arra a srácra, aki be akarta mesélni nekem, hogy egy 20k-s füles szól úgy, mint egy 80k-s. Kipróbáltam, és tapasztalatból mondhatom, hogy kurvára nem volt igaza. A Sennheiser IE80 sokkal, de sokkal jobban szól, mint az AKG K370. Ezen kívül tartósabb és praktikusabb, na meg használhatóbb is. Az AKG minduntalan kiesett a fülemből, az IE80 pedig stabilan ül benne. Szóval nekem nem magyarázod be, hogy egy olcsó, 20-30k-s készülék tud annyit, mint egy hig-end, extra drága 150-300k-s cucc. Ahogy egy hi-fi CD lejátszó, vagy egy erősítő is kerülhet 50k-ba, de 1 millába is, a portable-nál is meglehet ugyanaz az árkülönbség. Normális ember belegondol abba, hogy a high-end gyártók sem lopják a pénzt, még ha magas haszonkulccsal is dolgoznak. Peace.
-
filózoli
senior tag
"Nekem is kéne költenem vagy 2000 USD-t fülesre +DAP-ra dehát miből?
"
Kényszerít valaki?...
"Megha meg is lesz valamikor akkor titkolni kell majd az árát mert különben hülyének néznek majd nagy valószínűséggel.
"
Engem még a Sony F+Seni IE80-al is hülyének néztek az ár alapján, egészen addig, amíg bele nem hallgattak a cuccosba...
Most hallgatta meg egy haverom a napokban, és kapaszkodj meg, azt mondta: "jó üzletet csináltál".
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #45 üzenetére
Sajnos ezt nem tudják a szomszédok és lekapcsolják a villanyórámat... Az egyik azzal is megfenyegetett, hogy szétveri az órát...
Azóta halkabban hallgatom...
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #42 üzenetére
A helyzet az, hogy ha kihajtom, a tömbház másik végében is hallani...
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #37 üzenetére
Köszike.
Hogy milyen a hangképe? A basszusa letépi a fejedet!
Marha nagyot szól, tiszta diszkó-hangulat...
Csak hát már nem az egyetemi koliban lakom, ahol lehetett döngetni, hanem egy társasházban...
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #32 üzenetére
Asztali hi-firől is dobjak be képet?
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #24 üzenetére
Egy 7 k-s fülestől mit várjunk?
-
filózoli
senior tag
válasz
maszekember #14 üzenetére
A stock Sony in-ear valami borzalmasan szólt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest