Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Bizony, 17
Bár előttem valaki visszalépett, de szerintem nem változik a sorrend. Még kicsit forrasztgatok és kész is. Én is épp előbb oldottam meg, hogy oldallapot is lehessen csavarozni, hogy csak úgy ne tudják levenni - ez egy kisszerver ház, az oldala másképp működik, mint a többi háznak: felfelé nyílik, gyárilag volt a tetején is egy takarólap, de mivel leszedtem így kellett valami más rögzítési mód. Illetve nekem nem kellett volna, így is jó volt, de nem örülnék ha távollétemben nyitogatnák. Szóval ha megláttok valakit a ház körül egy csavarhúzóval (rajtam kívűl) akkor kicsit tereljétek odébb ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bár előttem valaki visszalépett, de szerintem nem változik a sorrend. Még kicsit forrasztgatok és kész is. Én is épp előbb oldottam meg, hogy oldallapot is lehessen csavarozni, hogy csak úgy ne tudják levenni - ez egy kisszerver ház, az oldala másképp működik, mint a többi háznak: felfelé nyílik, gyárilag volt a tetején is egy takarólap, de mivel leszedtem így kellett valami más rögzítési mód. Illetve nekem nem kellett volna, így is jó volt, de nem örülnék ha távollétemben nyitogatnák. Szóval ha megláttok valakit a ház körül egy csavarhúzóval (rajtam kívűl) akkor kicsit tereljétek odébb ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)