Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Vidd ki a gépet, mert.. Irgumburgum! Én is nagyon kiváncsi vagyok rá, mert a képek nem mutatnak semmit se!
Szerintem 30 gépből lesz 2 autós ház...
Betéved a faluról a parasztbácsi és amúgyis csak annyit fog mondani:
''Níd mán asszony! Mennyi íígőjük maradt karácsonyrúl... hogy ezek mire pazarolják az áramot!''
(Csak a szélsőségek kedvéért írtam)
Szerintem nem azt nézik majd hogy mit fanatizál a készítő, hanem azt, hogy hogyan néz ki, mi van benne. A fenét se érdekli hogy autós vagy nem autós. Ha 15 Barbie gép lenne ugyanaz a LIAN-LI ház babarózsaszínben, belül UV reagens rózsaszín cucc... na akkor aggógj.
De mivel a tied csőház, Subaru felirattal, az enyém hátmitismondjak formával, Citroen felirattal.
Lefogadom hogy 4 gép lesz, amin vagy egy AMD logó lesz zöld világítással, vagy egy Intel kék világítással. Bár ne legyen így.
A következő téma ''Ekszöszájzbúk, avagy nesze neked montenbájk'' de lehet, hogy átalakítom, és nem Citro lesz, hanem az előbbi, nagy vörös giccses ''flémekkel'', és néhány törött-olvadt küllővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest