Hirdetés
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- One mobilszolgáltatások
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
- Magisk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Az Alien sem volt rossz, bár a tied jobban bejött. A srác akié az alienes kicsit nyomult mint vmi amway ügynö...persze csak finoman.(ha olvasod ne sértődj meg! peace
) Mellesleg ha nem mondja, hogy ott vannak cetlik, lehet szavazni akkor valszeg egyáltalán nem is szavaztam volna.
A quake-es azért tetszett mert nem jöttem rá a turpisságra (értem én hogy gőzgép de mi hajtja?
). Megnéztem a monitorkábelt direkt az bekötve a pörkölt vga-ba, nulla memóriamodul...pörgő procihűtő...szal nagyon ötletes volt...szerintem. A srác elmondta végül miután ott hajolgattam körülötte értetlen ábrázattal.
Most a Subaru cuccal végülis hanyadik lettél? Nem létezik, hogy 1-3-ba nem került be!
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- 2 DB Be quiet! Shadow Wings 2 PWM 120mm eladó!
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Mellesleg ha nem mondja, hogy ott vannak cetlik, lehet szavazni akkor valszeg egyáltalán nem is szavaztam volna.