Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1
    veterán

Igazából a HP-nak a háza baromi jónak tűnik, meg a billentyűzetéről is nagyon áradoztak külföldi tesztekben.
    Viszont ami hátrány : touchpad mellett 2 oldalra elhelyezett gombok, a kisebb felbontás, csak 2 usb.
    Na meg az ára is, legolcsóbban gyors googlezás után az usanotebooknál láttam, ott is 135k-ért...

Igazából a Wind a már említettek miatt tűnik egyelőre befutónak nálam : bill. , 10,2"-es kijelző (ugyanaz a felbontás 8.9"-en hosszú távon gázabb lehet), és amit csak kevés gyártó modellje tud : alapból is lehet 6 cellás aksival kapni, így nem kell külön levadászni hozzá...

Mondjuk még a Lenovora is kíváncsi lennék (főleg hogy az IBM Thinkpad minőségéből mennyit sikerült átemelniük Lenovóéknak, főleg egy ilyen olcsó szegmensben, ill. hogy mennyivel minőségibb a konkurenciájánál pont emiatt), de ott is vicc hogy a kisebb panellal szerelt modell tudja az 1024*600-at, a nagyobb panellal szereltnél meg 1024*576 van. :(

HP-ra visszatérve meg az előző változatban pl. jól eltalálták hogy nagyobb felbontást kínáltak mint az 1024*600, igaz az meg még apróbb lehetett 8.9"-en, de átmenthették volna a nagyobb felbontást 10.x"-re a jó design-nal, jó bill-el meg valami jobb gomb elrendezésű touch paddel. Ja és mindezt olcsóbban. :DDD
    Ez alapján támadt az az érzésem, hogy mintha egyik gyártó se akarna szándékosan túl jót gyártani, nehogy véletlen a saját subnotiaiknak teremtsenek konkurenciát fele vagy negyed olyan áron.
    Mindenesetre mint mondtam eddig a Wind áll a legközelebb az elképzeléseimhez (és kb. ez nyújtja a legtöbbet az árkategóriájában -persze ott az asus 1000H is, de mint említettem asust nem akarok olvasva hogy másnak milyen garancia parája volt-), de azért még párszor átrágom biztos magam oda-vissza a témán és a kapható modelleken.

szerk .: inkább off-ba rakom, elég kevés MSI-hez kapcsolódó van benne. :)

Új hozzászólás Aktív témák