- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vranyek
aktív tag
válasz molafej #9925 üzenetére
nekem 25 fps körül produkál medium-high grafikán, 1280 x 800-on, és valami hihetetlen baromi szépen néz ki, semmi budot és problémát nem tapasztaltam azok közül, amik a neten terjengenek! viszont kicsit hekkelgettem mire erre jutottam, driver, commandline.txt-s variálás,hogy kihasználja a videókártya a rendszermemós segítséget, azaz 1280 mb-os legyen a játék alatt, meg egy s más, de nekem iszonyatosan tetszik a játék,és laptophoz képest gyönyörűen megy, csak ajánlani tudom!
wifi-t én a hozzá kapott cd-ről telepítettem fel,és tökéletesen működik vele!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
ludsimon
veterán
válasz molafej #11914 üzenetére
Figyelj, akkor egyszerű a dolog.
Letörlöd a gépről a Daemon Tools-t, ha 1 napig nem lesz kékhalál akkor az miatt volt.
Ha nem akkor további találgatás.
Én nem tudom, nekem nem volt hasonló problémám a Daemon Tools-al, pedig most is ott figyel a rendszertálcán.
undefined
-
syler
aktív tag
válasz molafej #11925 üzenetére
Szerintem, a gx600 kell neked. [link] Gondolom, hogy ez, mivel ez a gx600 széria. Külön nincs kiírva, hogy px. De írj az msi supportnak, biztos ami biztos, és kérdezd meg, hogy az való e a gépedhez. Ennyit hiányolok msi-nél, ha már letölti az ember azt a nyamvadt biost legalább egy read me-t rakjanak oda, és sorolják fel mivel is kompatibilis. Ha már gx600-on belül van egy csomó fajta. De kb 90%, hogy ez kell majd neked.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
syler
aktív tag
válasz molafej #11929 üzenetére
NEEEEEEEEEEEEEEEEM! Én nagyon szivesen segítek neked komolyan, de legalább olvasd el amiket megkeresek neked! Simán nem tudod installálni, de már egyszer belinkeltem hogyan kell. Ha ennyire nem vagy képben vele, akkor tényleg inkább add oda valakinek aki már csinált ilyesmit, a biosflash, bizony hordoz magában veszélyeket!!! Notebook-nál nem sok veszély van, viszont ha mégis elrontod, akkor használhatatlan lesz a géped!!!!!! De itt van megint a [link]. Olvasd el, tisztán és világosan le van írva, hogyan is csináld! Gondolom pendrive-ról fogod csinálni. Az a leírásnak a második része. Azt olvasd el!
[ Szerkesztve ]
-
syler
aktív tag
válasz molafej #11932 üzenetére
Megmondom neked őszintén, hogy szerintem egy biosflash, nem fogja megoldani a problémádat, ez miatt kár belekezdened és kockáztatnod. Ha bevinnéd szervízbe, és a bios miatt van a hiba, akkor ők úgy is frissítik. Inkább vidd be szervízbe, mert a te problémád szerintem hardware-s lesz nem software-es!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest