Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Semmiféle hátránnyal nem jár én is már csak 64 bites Vistát használok igaz asztalin.
Legfeljebb néhány régi játék és program nem fog menni rajta, de még a Cod2-öt is működésre lehet bírni rajta csak WinXP kompatibilis módban kell telepíteni ennyi
Driverek is vannak alá szerencsére sokkal jobb mint az a szar WinXP 64 bites.
Az meg hogy melyik OS menyire gyors, nem nagyon lehet észre venni csupán nüanszok döntenek. Valakinek be jön valakinek nem, de az a helyzet hogy sokan csak a rossz híre miatt fanyalognak tőle. Mert hallotta xy-tól hogy ratyi. Pedig többnyire user error ál a dolgok mögött, vagy egész egyszerűen nem veszi a fáradtságot hogy be állítsa amit kötelező.
Az egérről nem tudok nyilatkozni, de ha én megveszem a notimat akkor tuti hogy megtartom az MX518-asomHope was the right choice, and it always will be.
-
Hadi
tag
Hello, nekem gx620 van 4 hónapja van meg, eddig semmi gond vele, elégedett vagyok. Melegedés nem olyan vészes mint 1esek írják, volt már h 10 órát játszottam vele egyhuzamban. De azért veszek majd nyárra hűtőpadot, csak MO-n még nem láttam [ilyet] Játékok szépen mennek majd hamarosan készítek részletes tesztet. Driver cd-t én nem kaptam hozzá, msi honlapjáról szedtem le. Egér kényelmes és pontos, nekem megfelel, viszont eléggé szar anyagból rakták össze mert 1x esett le véletlenül az asztalról és azóta be van ragadva a középső gomb, de görgetni még lehet.
-
nagyúr
Ja, az lehet, hogy az ICC profilt letöltöd, de nem árt meggyőződni az LCD panel gyártójáról sem, mert lehet, hogy egy modellen belül variálhat a gyártó, hogy egy ideig AU Opronics kijelzőt pakol mondjuk a GX620-ba, aztán gondol egyet és utána meg LG-Philips-et. Ha az AU-s ICC profilt betölteted az LG kijelzős gépbe, olyan szép zöld lesz minden, hogy csak nézed majd kerek szemmel, hogy "ennek biztosan ilyennek kellene lennie?"
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Kicsicsucsu
csendes tag
syler: kaptál hozzá táskát? én is egy olyan gépre utazom mostanában, úgy néz ki jövőhéten már veszem is. Honnan rendelted? Házhozszállítással vagy személyesen intézted egy boltban? Az ára mennyi volt? 220 környéke?
Ui: miben tér el a gx620 a gx620x-től? én nem fedeztem fel semmit
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Csak jóindulatból, én már nem szórakoznék a Vistával, helyedben már Win 7 7100 RC-t pakolnám fel.
Csak most tök jó az XP-m, nem bombázom szét, annyi program van rajta, hogy 2 nap is lenne mire újrahúznám, nem foglalkozok vele. Egyenlőre tökéletes.Lehet, hogy az optikai meghajtóddal van a gubanc. Vagy az írott CD/DVD a ludas.
Lehet, hogy nem jól lett megírva, vagy rossz minőségű lemezre.Szerk.: Ha van a közeledben egy USB-s külső DVD író, vagy ismerősödnek, próbáld meg azzal. Ha ott sem jó, akkor a lemezekre gyanakodnék.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Pl.: Hiren's BootCD.
Nagyon jó, én is ezt használom, rengeteg programot tartalmaz.undefined
-
-
ludsimon
veterán
Erre most amikor elhoztam az Msi-t- mondta a gyerek hogy formázzam.
Igen, formázni tudtommal is, Li-ion-nál is kell, nem csak Ni-Mh, Ni-Ch akkuknál.
Nem értem miért, szerintem ha folyamatösan töltve van az akku, akkor hamarabb el is használódik nem?
Igen. Leegyszerűsítve, ha nem is használod akkuról, csak benne van a laptopban, hálózatról használod, akkor is használódik (Mint fent írtam: reggelig veszít a töltésből, reggel rádugod a hálózatra, tölt rajta egy 5 percet.)
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Kicsicsucsu
csendes tag
Igen. Lefagyás esetén mi a teendő? jól tettem hogy kivettem az aksit, vagy van valami kevésbé drasztikus megoldás is? A turó módra visszatérve, az ECO gomb most működik, de a turbót még mindig nem tudom működésre bírni! Kezdem magam nagyon hülyének érezni köztetek Nyomkodom és semmi. Az ECO rendesen működik most.
-
syler
aktív tag
Ez megoldódott. Egyszercsak felismerte. Ki be dugdostam és egyszer megtalálta. Másik, ha beálítok biosban jelszót, azt mindig elfelejti. Tehát jelszót beírom save and exit. Újraindítás, jelszót nem kér, bemegyek a biosba ott pedig azt írja megint, hogy nincs jelszó megadva. Bios frissítést meg nem tudom elindítani
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
sublot
csendes tag
Lehet, hogy megcsinálják. Ha lenne nekem is egy hónapom, hogy nélkülözzem a gépet akkor én is ezt csinálnám
De van egy olyan lehetőség is, hogy írásban engedélyt kérsz a szervíztől, hogy takarítani akarod a szerkezetet. Akkor Ők ezt bejegyzik, ill. engedélyezik. Szerintem ez a legjobb megoldás. -
sublot
csendes tag
Nekem annyi volt a szervíz amíg a ventit kicserélték, de azt mondták alkatrészellátás miatt volt annyi idő. De nem hiszem, hogy sokkal gyorsabb lenne, esetleg 3 hét. Lóvét meg kinek adnád? Szerintem van egy pár szerelő, nehéz lehet kideríteni ki fog foglalkozni a gépeddel. Akinél meg leadot... Vagy van ismerős?
-
bencebiro
csendes tag
Köszönöm a választ Syler!
Még nem találkoztam a Win7tel csak olastam róla meg képeket láttam
Nekem most a PCmen Win Vista Ultimate van. Ehhez a procihoz ami a laptopban van
AMD Turion 64 X2 QL-62 (2Ghz, 1MB) rakjak fel ultimate-t szted?
Még egy kérdést ha szabadna
Win7 magyarul mikor lesz fent letölthetően vagy megvásárolhatóan?
Köszönöm a választ!
Bence
-
Laraxior
titán
naná..minden most jön egybe már volt vagy 6féle verzió..de egyiket se tettem fel..most elhatároztam... még úgysincsen fennt sok program,ugyis vista reinstall volt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
jaaa..hát ez az új build...akkor azért nem tuti
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
7127 most olvasom hogy csak a 7100val működik mindegy...ez már igy marad
[ Szerkesztve ]
-
derekas11
csendes tag
Hali! GX620X-nél tipusprobléma: A crack-elt vista nem megy fel, vagy nem indul el rajta. Eredeti telepítőről felmegy, csak ha azt is megbütykölöd, akkor többet el nem indul. Ezek a crack-ek a gép BIOS-ában hozzál létre a registrációs fájlt és ezért hasal meg tőle induláskor a noti. Mondjuk lehet, hogy nem pont így van a dolog, de akkor majd egy nálam okosabb szaki, remélem, hogy kijavít... Én is most vettem egy ultimate-t, csak hogy ki is használjam a gépet. :-( Nem kalkulált kiadás volt.
Szóval eredeti vista kell rá. Vagy marad az xp, esetleg win7.
Maga a laptop nagyon pöpec, állat, király stb. Bőven jó vétel volt és meg vagyok vele elégedve.Az AlbaComp MSI szervízétől, ments meg Uram minket!
-
[KGR]
tag
Lehetőségek, hogy miért nem megy fel a vista:
1. Hogy legyen mit kérdezned és ezáltal működjön a fórumozó társadalom.
2. Gányolt/hackelt/nem jogtiszta/víruos
3. megsérült a DVD
4. memóriahiba (kötve hiszem)
A 2-eshez lenne kis hozzáfűznivalóm továbbá:
"Jogtiszta" windows beszerzési lehetőség ingyen: www.tisztaszoftver.hu
Kb 1 éve innen rendelt rendszert használok.Nem tudom, hogy ki emlékszik még rá, de régebben volt a biosban egy funkció: virus check enable és disable... (lehet még most is van). Ezt általában le kellett tiltani telepítés előtt, mivel sokszor bekavart a kis butuska w95,98,me-nek. Ezt a gondolatot tovább folytatván lehetségesnek tartom, hogy létezhetnek az új gépekben hasonló elven működő vírus/crack kereső programok, amiket a BIOS ROM-ja felügyel.Lehetséges, hogy a te vista-d, amit már évek óta használsz alapból egy vírust telepít amit te eddig nem vettél észre, hiszen a vírusírók se tökéletesek és ez most kibukott.
Várom a véleményeket/ellenjavaslatokat.
MSI Megabook M673X
-
[KGR]
tag
-
Laraxior
titán
már meg is találtam..pont mielőtt elolvastam mérek egy bootidőt
-
ludsimon
veterán
Akkor fukar vagy.
Mert nem csak az OP rendszerről van szó, hanem mindenről. Jóformán MINDENT a HDD/SSD-ről tölt be a gép. Vagy ha másolsz akkor sokkal gyorsabb.
Ez olyan, hogy nem veszel bele 4GB ramot, csak 2GB-ot, mert "csak" 2x olyan gyors lesz.Szerk.: Na, mentem aludni mert holnap korán kelek.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
[KGR]
tag
Sziasztok!
Kicsit megijedtem ma. Kb 2 hete vista telepített valami frissítést, ami miatt nem kapcsol ki a gép (leállítás, kilép szépen, majd fekete képernyővel zárja a dolgot és felpörgeti a ventit, valamit vacakol a procival (sztem 100%-on számolgat valamit). Elfelejetettem a frissen telepített vistába beállítani, hogy hosszú távvollét esetén se rakja alvó állapotba a gépet. Ma itt hagytam egy órára, majd lerakta sleep-be, de ugye nem tudta kikapcsolni a gépet. Amikor visszaértem, nem lehetett megfogni a laptopot annyira felforrósodott. 5 percig nem akart újraindulni, de aztán megoldódott.
Win7-re fel lehet pakolni a vista drivereket?
MSI Megabook M673X
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest