- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
válasz
Athanáz9 #1910 üzenetére
Nem egész két hete van meg a gép, pár apróság:
- magyar vista van hozzá, angol jobb lett volna de meg lehet szokni
- aero megy, fel voltam készülve arra, hogy a GMA950 nagy csalódás lesz, nincs különösebb gond, nem játékra vettem
- hardveres gomb a wlan és bluetooth ki/bekapcsolására. Reboot után is csak azt kapcsolja vissza, ami előtte is ment (vagyis ha a wlan ment kikapcs előtt, amint bootolt a gép már nem kell foglalkozni vele)
- a wlan-t még nem próbáltam az utcáról, egy öreg Micronet SP918BK-val routeren keresztül megy ki a netre, nem szakad le, nincs probléma. Jövő hónapban próbát teszek egy Linksys WRT54GL routerrel.
- nem egész 3 órát megy aksiról, teljes fényerőn, akkor még dróton netezve
- a vinyót szinte nem hallani, nagy ritkán a seekelést
- a dvd írót még nem próbáltam
- a tapipad jobb szélét egérgörgőként lehet használni
- a prociventi egyfolytában megy, de nagyon halk, ha nem figyelek rá észre sem veszem. 1080p felbontású filmet nézve azért beindul, nem vészes de nem használnám így egész nap
- a gép hasa/jobb széle meleg, de nem forró, ölben nem égeti a combom
- képernyő egyszerűen csúcs, a tükrözödés furcsa volt az elején, de már megszoktam
- 1.9kg, a régi notimhoz képest is könnyűnek számít
- fém ház, nem recseg-ropog, a képernyő finoman csukódik, halk kattanás és már alszik is a gép
Ha van kérdésed, csak nyugodtan. 3dmark vagy ilyesmit nem futtattam, számomra a gép 3d teljesítménye másodlagos. Az Il-2 Sturmovik minimumra véve jól megy, mást nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest