- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
DeltaPower #2007 üzenetére
"ugyanakkor felmerült egy újabb probléma: ha a vinyó a második vezérlőre van pakolva, újraindításnál, tehát ha nem kikapcsolt állapotból indul a gép, elakad a POST az IDE eszközök detektálása előtt, majd pár másodperc várakozás után újraindul (és mivel megint nem detektálja, újraindul, és újraindul, és...). ha az első vezérlőre van téve, ez a probléma nem jelentkezik. " - nálam is ugyanezt csinálja. Már kezdtem aggódni, hogy a lappal van valami. Bár nálam random jellegű, van, hogy elsőre indul, sőt inkább normál indításnál jön elő, restartnál kevésbé. A win boot alatti álhalálosféligáttűnőslogós dolgot is csinálta már párszor. Eddig még nem jöttem rá, hogy mi lehet az oka. Azt spec. nem is próbáltam, hogy az első vezérlőre rakom, hisz akkor nem lehet tunyingolni. Valószínű ez az ára a tuningnak: "húzhatsz, cserébe nem indulok elsőre..."
De a 270Mhz-es "FSB" már egész jóaz 1,45V viszont szerintem sok, elég oda 1.375V , esetleg 1,4V.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest