Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
DeltaPower #2007 üzenetére
"ugyanakkor felmerült egy újabb probléma: ha a vinyó a második vezérlőre van pakolva, újraindításnál, tehát ha nem kikapcsolt állapotból indul a gép, elakad a POST az IDE eszközök detektálása előtt, majd pár másodperc várakozás után újraindul (és mivel megint nem detektálja, újraindul, és újraindul, és...). ha az első vezérlőre van téve, ez a probléma nem jelentkezik. " - nálam is ugyanezt csinálja. Már kezdtem aggódni, hogy a lappal van valami. Bár nálam random jellegű, van, hogy elsőre indul, sőt inkább normál indításnál jön elő, restartnál kevésbé. A win boot alatti álhalálosféligáttűnőslogós dolgot is csinálta már párszor. Eddig még nem jöttem rá, hogy mi lehet az oka. Azt spec. nem is próbáltam, hogy az első vezérlőre rakom, hisz akkor nem lehet tunyingolni. Valószínű ez az ára a tuningnak: "húzhatsz, cserébe nem indulok elsőre..."
De a 270Mhz-es "FSB" már egész jóaz 1,45V viszont szerintem sok, elég oda 1.375V , esetleg 1,4V.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 Alaplap !
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest