Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gabi[mf] aktív tag nah kicsit, haladtam, mert ugyebár ahhoz hogy tunningoljak, jobban szeretem a friss windózt, és ahhoz meg meg kellett mozgatnom pár gigát  (liba) (liba) , viszont, frisítettem bioszt, de most vagy nem változott semmi, vagy az volt már fent eleve, a kérdés: az 1.B biosz az a ballistic?, egyébként majd lehet hogy gyártani fogok nagyobb számban ALCOMP(tm) passzív hűtőt, én mégcsak be sem kapcsoltam a lapot mikor megvettem, mert megláttam rajta azt a tipikusan zajoj nb hűtőt, és azonnal kicseréltem egy passzívra , viszont, frisítettem bioszt, de most vagy nem változott semmi, vagy az volt már fent eleve, a kérdés: az 1.B biosz az a ballistic?, egyébként majd lehet hogy gyártani fogok nagyobb számban ALCOMP(tm) passzív hűtőt, én mégcsak be sem kapcsoltam a lapot mikor megvettem, mert megláttam rajta azt a tipikusan zajoj nb hűtőt, és azonnal kicseréltem egy passzívra , majd nemsokára nekiállok széthajtani a gépet mielőtt eladnám, hogy azért tudjam hogy mit tudott (volna) mivel eddig alapon használtam......... , majd nemsokára nekiállok széthajtani a gépet mielőtt eladnám, hogy azért tudjam hogy mit tudott (volna) mivel eddig alapon használtam.........
 üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(liba)
(liba) , majd nemsokára nekiállok széthajtani a gépet mielőtt eladnám, hogy azért tudjam hogy mit tudott (volna) mivel eddig alapon használtam.........
, majd nemsokára nekiállok széthajtani a gépet mielőtt eladnám, hogy azért tudjam hogy mit tudott (volna) mivel eddig alapon használtam.........