- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi[mf]
aktív tag
öhhhöm!
van egy olyan dolog hogy egy pár lapnak az alap HT-ja nem 1000 hanem 800mhz, és ezért a 3x tényleg segít valamelyest, és kiderült az is hogy csak a memóriáim nem bírják, de hogy miért amikor mennek 500on másik gépben.....majd írok hogy mi sikerült ha vettem új ramot, most így lehet hogy marad mégiscsak ez a lap
üdv. -
Gabi[mf]
aktív tag
hehe, mégsem volt bekapcsolva, szal 230ig bírja ez a xar visszaosztott ramokkal(3-3-3-8 1T) és plussz cpu fesszel (1.475V), kell vkinek?
eladó egyébként tényleg fél év garival, de mind1, mert egyébként a piacon megálja a helyét, mert alapon teljesen jó nagyon gyors pl a vinyó kezelése (1-2 vinyó esetében), és működik stabilan, és hát: MSI
üdv...
[Szerkesztve] -
Gabi[mf]
aktív tag
egyébként most adom el ezt a lapot ha kell vkinek fél év garral (pci-e-re váltás miatt)
-
Gabi[mf]
aktív tag
najólvan, mindenkitől elnézést kérek, de én most lemaradtam valamiről? mert van ez a CnQ, amit még nemtom h micsoda (lustaságból
, viszont az elvileg ezen a lapon alapból be van kapcsolva, és asszongyák hogy ha be van akkor azmiatt nem stabil a gép ha tunningolom.......LEHET HOGY NEKEM EZ VOLT A BAJOM EGÉSZEN EDDIG?l?????
, és az jó ha 235-ös fsb-ig stabit cnq-val? mi lenne ha kikapcsolnám?, valaki elmondaná hogy mi az? jah meg olvastam azt is hogy ha az nem megy akkor válasszam inkább az RMClock-ot, az is mi?
üdv... -
Gabi[mf]
aktív tag
de, persze nem rossz értelemben, csak megnézem hogy mit tud, mert pl az előző mobil barcimat is kipróbáltam mielőtt eladtam, egészen addig 3200+-on használtam, aztán kiderült hogy 2550mhz-en stabil, és 2605 mhz-en még lehetett vele játszani(de a prime már hibázott), és az meg 3900+ - 4000+ nak felelt meg
......
jah thx a linket
[Szerkesztve] -
Gabi[mf]
aktív tag
nah kicsit, haladtam, mert ugyebár ahhoz hogy tunningoljak, jobban szeretem a friss windózt, és ahhoz meg meg kellett mozgatnom pár gigát
(liba)
, viszont, frisítettem bioszt, de most vagy nem változott semmi, vagy az volt már fent eleve, a kérdés: az 1.B biosz az a ballistic?, egyébként majd lehet hogy gyártani fogok nagyobb számban ALCOMP(tm) passzív hűtőt, én mégcsak be sem kapcsoltam a lapot mikor megvettem, mert megláttam rajta azt a tipikusan zajoj nb hűtőt, és azonnal kicseréltem egy passzívra
, majd nemsokára nekiállok széthajtani a gépet mielőtt eladnám, hogy azért tudjam hogy mit tudott (volna) mivel eddig alapon használtam.........
üdv. -
Gabi[mf]
aktív tag
hát az jó, de vicces is, mert nekem eddig abit lapjaim voltak, és annál ha valameddig lehetett húzni akkor addig fixen lehetett bármikor....... ez egy xar tunning szempontból sztem......te egyébként melyik bioszt használod, és mi volt fontos ahhoz hogy jobban menjen?, milyen ramokat használsz?hogy sikerült megcsinálni hogy ne hibázzon? stb?
-
Gabi[mf]
aktív tag
nagyon érdekes hogy már 205 ös fsb-nél egyből hibázik a prime..... kell valakinek ez a lap?
-
Gabi[mf]
aktív tag
jaj meg van még1 olyan probléma, hogy minden fesz-nél kevesebbet mutat jóval alapjáraton!! : 3.3V=3.1, cpu 1.45V=1.38, a többi az stimmel nagyjából, ez ellen a tápcsere jó vagy vmit emeljek a bioszban alapból?
-
Gabi[mf]
aktív tag
válasz
nagynorbi #1201 üzenetére
úgy nekem sem indult be a gépem mint már írtam, de iszont úgy hogy ha a procitól távolabbi 2 slotba rakom akkor is tökéletesen megy egyenlőre, prime stabil fél órája....viszont tegnap azért elkezdtem a tuningolást is, és már 215mhz-es fsb-nél fél óra COD2 után magától újraindult a gép, na erre mi is a megoldás? (olvasgattam a topicot már csak nem emléxem...
)
-
Gabi[mf]
aktív tag
naaa ez beszarás..
vettem még egy ramot (hynix d43), szal most 2*512 van benne, éééés hogy működik??
ha a dimm 1-3 vagy 2-4-be rakom a ramokat---> nem indul a gép; viszont ha a dimm 1-2-be (ahogyan elvileg nem vannak duálban) így beindul, és duálban működnek, le is ellenőriztem és az olvasás 5500 körüli az írás meg 2000 körüli, ez ---> lol, valaki magyarázza el!! plz
egyébként esetleg a biosz csere segíthet? -
Gabi[mf]
aktív tag
kösz az infót, de hülye azért nem vagyok
a mobil barcimat felhúztam 2600mhz-ig szal tok tuningolni HT-t visszaállítottam, ptóbáltam szinkromnban asszinkronban a ramokkal stb....még olyan sokat nem foglalkoztam vele, de azért szeretnék egy Összefoglalót #1190 erról a lapról, mert szerdán vagy csütörtökön dogát írok belőle
-
Gabi[mf]
aktív tag
hali
nos nekem is ilyen lapom van...gondoltam ezt sejtettétek....az én problémám: az összes ami itt eddig elhangzott kb....nagyjából: a biosba csak újrabekapcsolás után tudok belépni, resettel nem; az fsb-t kb ~230ig bírta stabilan tovább nem....jah és egy nagyon fontos kérés: AKINEK VAN EREDETI DRIVER CD-JE annak megköszönném ha MÁSOLNA EGYET NEKEM,.....namost a lényeg az az hogy, most veszek még egy olyan ramot mint amilyen van, hogy duálban menjenek (hynix - d43 512/400)
A kérésem/kérdésem a következő: 1. megköszönném ha valaki összefoglalná nekem hogy mit kell csinálnom hogy jó legyen minden:
- melyik bioszt rakjam fel? (3000+ E3 venice-em van)
- kérnék szépen valakitől egy eredeti driver cd-t (itt vagyok a mammutban 9-ig akár el is hozhatja ma..)
- a netről letöltött egyébb szoftverek hozzá, mint pl a CoreCenter majdnem teljesen hazavágta a rendszerem....alig bírtam leszedni, tehát: melyik programot ne rakjam fel?
(450es tápom van sztem az elég, de azért majd méricskélek én is)
ha tudnátok segíteni akkor én is írogatom majd a fejleményeket...
előre is köszi az összegzést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest