- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullup
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni ebben a témában.
Már több mint két éve üzemeltetek exchange szervert, és most előállt egy hiba amivel nem tudok mit kezdeni...
Már mindent megpróbáltam, amit én tudok, hogy hiba lehet, de ez most kevésnek bizonyul...A hiba a következő: egyik reggel még minden ment faszán, és 9 óra párperckor egyszer csak nem jött be több levél. Kifelé mennek a levelek, és a belső hálózaton küldünk, az is jók (elküldhető/megérkezik)! Már beszéltem a szolgáltatóval, mert én DNS hibára gyanakodtam, volt is valami beállítási problémájuk, de a levelek még mindig nem érkeznek meg...
Ja és a szerveren meg a routeren semmi nem lett elállítva!Ha van valaki aki vágja nagyon, írjon rám pls!
Előre is köszönöm!
Üdv,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest