Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
válasz
BloodRay #9064 üzenetére
A netes adatbázisokban tapasztalataim szerint sajnos előfordulnak helyesírási hibák, én meg képes vagyok végignézni, és javítgatni. Van album, ami nincs benne ezekben, akkor meg gépelni kell sokat. Van olyan is, hogy egy album sok helyen megtalálható, többféle műfajként megjelölve, akkor meg azt kell kutatni, melyik a "pontosabb". Ha több eltérő borítóképet találok, és véletlenül nincs meg azt eredetije, azt is ki kell találnom, az enyém melyikről származhat. Egységesíteni kell a kis- és nagybetűk használatát, és az esetleges zárójeleket. Ki kell törölgetni a felesleges megjegyzéseket. Én is azt hittem, hogy gyorsan fog ez menni, de ha tényleg a tökéletességre törekszem, akkor egyáltalán nem gyors, viszont annál fárasztóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest