Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littletiger
tag
Köszi, de nekem még mindig nem működik. Átállítottam a nézet/üzenet törzse menüpontban normál szövegre, de ettől még nem jelent meg linkként. Tulajdonképpen az még nem is zavarna, ha az általam írt levélben nem lenne kattintható, de mint előzőleg írtam, próbaképpen elküldtem magamnak, és a fogadott levélben sem volt kattintható. Vagyis, ha másnak elküldöm, akkor az illető sem tud rákattintani. Pedig minden bizonnyal jól csinálom. Hiszen ráklikkelek a hangulatjel beszúrása melletti ikonra, ott a hivatkozást választom, beírom a hivatkozás szövegét és címét, majd leokézom. Ennyit kellene tennem, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest