Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Macrodroid
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littletiger
tag
Köszi, de nekem még mindig nem működik. Átállítottam a nézet/üzenet törzse menüpontban normál szövegre, de ettől még nem jelent meg linkként. Tulajdonképpen az még nem is zavarna, ha az általam írt levélben nem lenne kattintható, de mint előzőleg írtam, próbaképpen elküldtem magamnak, és a fogadott levélben sem volt kattintható. Vagyis, ha másnak elküldöm, akkor az illető sem tud rákattintani. Pedig minden bizonnyal jól csinálom. Hiszen ráklikkelek a hangulatjel beszúrása melletti ikonra, ott a hivatkozást választom, beírom a hivatkozás szövegét és címét, majd leokézom. Ennyit kellene tennem, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest