- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Kicsit visszaolvastam a hozzászólásokat de nem találtam az én problémámhoz hasonlót.
60-as verziót használok a munkahelyi gépeken, több kiegészítővel. Csoportházirenddel szabályzom a beállításokat, illetve sogo webmail-ből szinkronizálom le a kliensekre a névjegyzékeket. Tesztelés gyanánt lefrissítettem a legújabb tb-re, de a kiegészítőim nagy része kiesett. Így lőttek a csoportházirend kezelésnek, a szinkronizálásnak, az óra mellé minimalizálásnak, stb. Gondolom ezzel nincs mit kezdeni, alternatívát nem találtam egyelőre. Egyszerűen botrány.
Újfent cpaneles roundcube webmaillel próbálkozom, hogy az ott létrehozott címjegyzéket leszinkronizáljam a kliensekre. Több kiegészítőt is próbáltam, de nem igazán akar működni. Bármelyik oldalon létrehozok egy címet, nem történik meg a szinkronizáció.
Némi ötlet esetleg, aki találkozott hasonló helyzettel?
Egyáltalán van remény, hogy a kiegészítők utolérik az új tb verzió követelményeit?
Egyelőre marad a 60-as verzió, de a roundcube-os szinkronizációt jó lenne valahogy összehozni. cpanel doksik semmitmondók, a szolgáltató munkatársai dilettánsok, és válaszolni se nagyon akarnak.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest