- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha valami oknál fogva a dátum átállítódik azon a számítógépen ahová a levelet küldtük olyankor küldhet újból visszajelzést, de nálam most nem ez történt.. "én" csak nézegettem a leveleket és akitől kaptam, szólt, hogy már vagy 20 visszajelzése érkezett...
-
törölt tag
Sziasztok,
a napokban egy olyan hibával szembesültem, hogy azokra a levelekre küldött visszajelzést a TB amiket még 2013-ban megnyitottam, csak most újból keresgéltem közöttük 1,2 levelet. Természetesen a levelek olvasottént voltak feltüntetve.
Esetleg valakinek valami ötlet? -
Zola007
veterán
válasz
Zola007 #6081 üzenetére
Meg van a megoldás, hátha mást is érint:
1, Thunderbird -> postafiók
2, postafiók tulajdonságainak megjelenítése
3, levélszemét
3, alul "Cél és megtartás"
4, pipa az "új levélszemét áthelyezése" részhez
5, "Másik" lehetőség választása
6, yahoo fióknál megadni a Bulk Mail mappát
7, OK, majd újraindításEz tudatja a Thunderbirddel, hogy az egy Spam mappa, megváltozik az ikonja és megjelenik a jobb-gombos menüben a "Szemetek mappa ürítése" lehetőség.
-
Zola007
veterán
van a yahoo fiókom imap szinkronjában egy "Bulk mail" spam mappa.
Hogyan tudnám megoldani, hogy ezt is egy kattintással üríthessem?
mert a levéllistában kijelölve részben beolvassa a leveleket.
Gmail "Spam" mappájánál van olyan lehetőség, hogy "szemetek mappa ürítése"Nem lehet valahogy átminősíteni egy adott mappát?
-
válasz
gameresboy #6079 üzenetére
Ez jó lehet neked is: [link]
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Újra kell telepítenem a rendszert, s a Mozilla Thunderbird-ben lévő leveleket meg szeretném tartani.
Hol találom a levelek fájljait, hogy le tudjam menteni, s az új rendszer esetén vissza tudjam tölteni azokat.
Outlook 2013 esetén van egy pst kiterjesztésű fájl, amit csak kimásolok, s ha újra beállítom, akkor azt a fájlt adom meg neki, s visszaáll a teljes levelezés.
Thunderbird esetén miként tudom ezt megcsinálni?Üdv,
GBoy -
törölt tag
válasz
#73820095 #6075 üzenetére
Az a gyanúm, h az oprendszerrel nem teljesen kompatibilis esetleg. V maga az oprendszer sem teljesen tökéletes?
Nekem a w7 nagyon nem tűnik annak... És az egyik pont az, h néha nem állnak le programok, bár a tb-del pont nem csinálja ezt. De pl a skype-pal elég kellemetlen, amit művel. -
Ringman
félisten
hello!
be lehet állítani valahol, hogy a plain text fájlokat (pl dxf) ne rakja a mail végére szövegként?
-
79blueboy
csendes tag
Sziasztok !
Thunderbird küldés elött mindig kidobja, hogy HTML vagy egyszerű levélként szeretném küldeni. Hogyan lehet ezt eltüntetni ?
-
válasz
7Heads Drago #6065 üzenetére
Ez jó lehet neked is: [link]
-
konci79
őstag
Üdv!
Miért van az ha bezárom a T-t akkor nem tudom újraindítani,mert kiírja hogy még fut??
Csak feladatkezelőből tudom kilőni,gondolom ez nem természetes... -
almi
senior tag
Sziasztok.
Adott egy HTML levélpapír Stationery addon segítségével. Le lehet valahogy tiltani, hogy a levél írásnál ne lehessen módosítani a levélpapír kinézetét?
Köszönöm.
-
Zola007
veterán
Be lehet valahogy állítani a programban, hogy egy adott fióknál ne jelenítsen meg minden mappát?
van 3 emailem, mindegyikben jópár almappa és nem fér ki 1 képernyőre
Azt szeretném, ha csak a Beérkezett, Piszkozat, Elküldütt, Törölt és Spam mappák látszódnának
én nem találtam rá gugliban megoldást -
Eszközök - Üzenetszűrők - Helyi mappák vagy adott email-fiók - Új - Szűrő neve-adsz neki valamit amiről megismered, mittomén 'Továbbítás' - Minden üzenet illeszkedjen - Üzenet továbbítása-megadod a telefonos email-címedet
Elvileg ennyi, de nem igazán használom.
Meg ugye csak akkor képes erre, ha az a gép megy, amin a Thundebird fut. Tehát ha nap végén kikapcsolod, akkor utána már nem kapod meg a leveleket, csak a következő bekapcsolásnál. -
Doki16
addikt
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Tud olyat ez a program, hogy ha kapok egy emailt akkor azt tovabb kuldje egy masik mailcimre? Egyfajta atiranyitas lenne a lenyeg.
-
Ringman
félisten
az smtp portnak nem 587-nek kellene lennie? + starttls-nek.
de lehet rosszul emlékszem.
+ ezt is be kell állítani: displayunlockcaptcha
ha ez sem elég
-
konci79
őstag
-
Ringman
félisten
szerk: válasznak akartam
1. imap engedélyezve van?
Enable IMAP in your Gmail settings
Sign in to Gmail.
Click the gear in the top right.
Select Settings.
Click Forwarding and POP/IMAP.
Select Enable IMAP.
Click Save Changes. -
Vitaio
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #6031 üzenetére
-
-
copass
veterán
spam filterrel lesz valami lehet, ezt nézd meg.
nekem is ezt csinálta, bejött valamit, aztán eltünt. -
subset
senior tag
Sziasztok,
TB legfrissebb verziója W7 alatt csinálja a következőket:
Néha bejövő email esetén látom, hogy letölti a levelet majd egy pillanatra beteszi a bejövőbe is, de aztán azon nyomban el is tűnik és el is veszik a levél !!!??
Ugyan ezt az elküldöttekkel is megteszi néha. Elküldök egy levelet majd se híre se hamva, nincs az elküldöttek között, többet nem lehet megtalálni !!!
Ez elég bosszantó, netet hiába túrtam nem találok semmit ilyen hibáról.
Van valami ötletetek ???
-
tibir
újonc
Sziasztok!
Van: Foscam FI9828W és FI8918W kamerám. UTP kábellel van összekötve a Routerrel.
T-Home.hu az Internet szolgáltatóm. Firefox a keresőm, Gmail.com a levelezőm, WIN. 8.1 szoftverem.Eddig volt e-mail küldés+fotó ( riasztás értesítés ), majd a T-Home.hu szerver összeomlott ( ? 2015,01,23.), megszűnt az Internet, az Internet kódom is vissza ugrott az előző kódra,miután mindent programoztam, reset, újraindítások stb., az e-mail+fotó nem jön ( riasztás értesítés), kamera-kép van, távoli elérés van.
A teszt: SMTP szerver cím hibát ír ki.
Kérdésem:
• mi, v. ki tiltott le, ( T-Home, gmail, ?)
• ha a Gmail tiltott le, hogy lehet feloldani?
• Ha a T-Home tiltott le mit kell tennem?
• a NAT. engedélyezve van. (?, mondta: 1412 tel.)
• Gmailban mindent megpróbáltam, pl. illetéktelen hozzáférést engedélyeztem, nevet jelszót cseréltem stb. Semmi. Nem tudom kipróbáltam-e mindent ?.
• T-Home.hu a meg növekedett adatforgalom miatt a ( 15 GB-os tárhely 0,8 % foglalása! ) szerver leállása után nem tiltott-e le ? Megváltoztattam a kamera fix IP címemet, nevét is, semmi.Kérem, ha van időtök, segítsenek. Köszönöm.
Tibir
-
copass
veterán
válasz
Ringman #6015 üzenetére
+1 egy mappában minden, aztán viszlát!
portableapps.com -
Ringman
félisten
pont ezek miatt szoktam portable verziót használni mind a thunderbirdből, mind a böngészőkből.
úgy 1 könyvtáron belül van a program és a user profile is.
-
psg5
veterán
Sziasztok. Van mod kimenteni az összes e-mail beállítást jelszavastól, mindenestől?
-
törölt tag
Na, beállítgattam a naptárat. Egész tűrhető, nem mondom, h az, amit szeretnék, de legalább tud riasztani, bár csak korlátozottan. De még mindig rejtély számomra, hogyan lehetne időzített emaileket küldeni. Holott ez olyan egyszerű feladat....
-
David888
tag
Köszönöm mindenkinek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest