Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibir
újonc
Sziasztok!
Van: Foscam FI9828W és FI8918W kamerám. UTP kábellel van összekötve a Routerrel.
T-Home.hu az Internet szolgáltatóm. Firefox a keresőm, Gmail.com a levelezőm, WIN. 8.1 szoftverem.Eddig volt e-mail küldés+fotó ( riasztás értesítés ), majd a T-Home.hu szerver összeomlott ( ? 2015,01,23.), megszűnt az Internet, az Internet kódom is vissza ugrott az előző kódra,miután mindent programoztam, reset, újraindítások stb., az e-mail+fotó nem jön ( riasztás értesítés), kamera-kép van, távoli elérés van.
A teszt: SMTP szerver cím hibát ír ki.
Kérdésem:
• mi, v. ki tiltott le, ( T-Home, gmail, ?)
• ha a Gmail tiltott le, hogy lehet feloldani?
• Ha a T-Home tiltott le mit kell tennem?
• a NAT. engedélyezve van. (?, mondta: 1412 tel.)
• Gmailban mindent megpróbáltam, pl. illetéktelen hozzáférést engedélyeztem, nevet jelszót cseréltem stb. Semmi. Nem tudom kipróbáltam-e mindent ?.
• T-Home.hu a meg növekedett adatforgalom miatt a ( 15 GB-os tárhely 0,8 % foglalása! ) szerver leállása után nem tiltott-e le ? Megváltoztattam a kamera fix IP címemet, nevét is, semmi.Kérem, ha van időtök, segítsenek. Köszönöm.
Tibir
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen széket vegyek?
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest