- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
Megpróbálom mégegyszer leírni, képet most nem tudok készíteni, mert a munkahelyi masinám műveli:
Van több oda-vissza levelezésem emberekkel. Mondjuk ha az utolsó általam küldött levélnél rámegyek arra, hogy "megnyitás beszélgetésben", akkor a lépcsőzetes nézetben csak azokat a leveleket mutatja, amiket én küldtem. A másik fél által küldött (beérkezett) leveleket nem!
Ezt igazolja az is, hogy ha rámegyek egy olyan beérkezett levélre, amire válaszoltam és ott nyitnám meg a beszélgetés módot, akkor nem tudok rákattintani a "megnyitás beszélgetésben" menüelemre, mert ki van szürkítve. Noha egy kis kék nyilacska jelöli rajta, hogy válaszoltam rá...
Próbáltam ráguglizni angolul, de nem találtam még csak hasonló hibát sem.Korábban ment minden szépen, mert ha egy régebbi ilyen beszélgetésre megyek rá, akkor ott szépen látszódik az elküldött és a beérkezett levél is.
Valami elállítódhatott, de nem emlékszem rá, hogy piszkáltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Fejhallgatós találkozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest