Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
Megpróbálom mégegyszer leírni, képet most nem tudok készíteni, mert a munkahelyi masinám műveli:
Van több oda-vissza levelezésem emberekkel. Mondjuk ha az utolsó általam küldött levélnél rámegyek arra, hogy "megnyitás beszélgetésben", akkor a lépcsőzetes nézetben csak azokat a leveleket mutatja, amiket én küldtem. A másik fél által küldött (beérkezett) leveleket nem!
Ezt igazolja az is, hogy ha rámegyek egy olyan beérkezett levélre, amire válaszoltam és ott nyitnám meg a beszélgetés módot, akkor nem tudok rákattintani a "megnyitás beszélgetésben" menüelemre, mert ki van szürkítve. Noha egy kis kék nyilacska jelöli rajta, hogy válaszoltam rá...
Próbáltam ráguglizni angolul, de nem találtam még csak hasonló hibát sem.Korábban ment minden szépen, mert ha egy régebbi ilyen beszélgetésre megyek rá, akkor ott szépen látszódik az elküldött és a beérkezett levél is.
Valami elállítódhatott, de nem emlékszem rá, hogy piszkáltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest