Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bengio
tag
Sziasztok!
Elkélne egy kis segítség nekem thunderbird-del kapcsolatban. Bátyám notiján újratettem a win7-et, ő felpakolta rá a tb-öt. Indításnál a köv hibaüzenetet dobja ki: "A thunderbird már fut, de nem válaszol. Az új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó thunderbird folyamatot, vagy újra kell indítani a rendszert." Na most a poén, hogy nincs jelen a feladatkezelőben a progi, így megnyitva nem lehet... próbáltam már egy google-s tanácsot, miszerint valami parent.lock fájlt kell kitörölni, de ezt nem találtam a megadott helyen (sem máshol). Próbáltuk a progit újratelepíteni, gépet 5x újraindítottuk, régebbi vs újabb verzió, minden kapcsolódó mappát kitörölni, és úgy újra tenni. Egyik sem volt megoldás a problémára...
A thunderbird portable pedig minden gond nélkül fut, viszont ezzel a probléma az, hogy a sima thunderbird adatbankja viszont kellene, és azt nem komálja a portable... lényegében bátyám számára használhatatlan a p is az adatbázis nélkül....
valószínű, hogy más is feltette már a kérdést, ez esetben elnézést kérek, de igen sürgős lenne megoldanom ezt a problémát, nincs időm keresgélni, bátyámnak meg melóhoz elég fontosak ezek...
előre is köszönöm annak aki leír valami használható megoldást....
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Le Mans Ultimate
- Kedvenc zene a mai napra
- BestBuy topik
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest