- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Hello!
Nemrég új rendszert telepítettem de nem sikerült a levelezésemet áttelepíteni (XP->XP). Elvileg ennek úgy kéne mennie, h a doc&set/blabla-ból átmásolom a Profiles mappát és visszakapom a teljes levelezésemet. Na, most a postafiókok megvannak, küldeni is tudok levelet csak a mappák nincsenek meg amibe gyűjtöttem a különböző forrású leveleket + a régieket nem tölti be. Továbbá a szűrők nincsenek meg mind.
Tulajdonképpen arra gondolok, hogy rossz profil mentést tölt be, nem a "legfisebbet" hanem egy azelőttit.
Ugyan ez a bajom a Firefox-al is, ott meg is találtam, dátumozott file-okban el vannak mentve a kedvencek de ott sem a legutóbbit tölti be, ezzel sok bosszúságot okozva.Légyszi mondjatok valami megoldást erre, azon kívül, hogy újra csinálok mappákat meg minden egyebet.
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest