- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Hello!
Nemrég új rendszert telepítettem de nem sikerült a levelezésemet áttelepíteni (XP->XP). Elvileg ennek úgy kéne mennie, h a doc&set/blabla-ból átmásolom a Profiles mappát és visszakapom a teljes levelezésemet. Na, most a postafiókok megvannak, küldeni is tudok levelet csak a mappák nincsenek meg amibe gyűjtöttem a különböző forrású leveleket + a régieket nem tölti be. Továbbá a szűrők nincsenek meg mind.
Tulajdonképpen arra gondolok, hogy rossz profil mentést tölt be, nem a "legfisebbet" hanem egy azelőttit.
Ugyan ez a bajom a Firefox-al is, ott meg is találtam, dátumozott file-okban el vannak mentve a kedvencek de ott sem a legutóbbit tölti be, ezzel sok bosszúságot okozva.Légyszi mondjatok valami megoldást erre, azon kívül, hogy újra csinálok mappákat meg minden egyebet.
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest