Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
SATA_boy
üzenetére
Helló! Engem is érdekelne ez a browser, de gyanús, hogy nem maga az installálható program tölthető le, hanem egy 1,8MB-os exe, ami gondolom online telepíti fel a browsert - Vajon miért?? Ha az install program nem az én gépemen fut, hanem egy távoli szerveren, honnan tudjam, hogy nem pont az gyűjt-e információkat a gépemről..?
-
Matthewus
őstag
válasz
SATA_boy
üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy ki melyiket használja. Én az uBlock Origin-t választottam, az eredeti fejlesztő miatt, a fejlesztés is gyorsabb, és van olyan funkció, ami csak ebbe van benne.
Ha telepíteni akarjátok, akkor innen telepítsétek, itt frissebb verzió van, viszont nincs automatikus frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SSD-s rendszerrel inkább 15-20%, HDD-sel inkább 10-15%., de tényleg nem mindenhol.
KAMI911