- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
SATA_boy #44706 üzenetére
Helló! Engem is érdekelne ez a browser, de gyanús, hogy nem maga az installálható program tölthető le, hanem egy 1,8MB-os exe, ami gondolom online telepíti fel a browsert - Vajon miért?? Ha az install program nem az én gépemen fut, hanem egy távoli szerveren, honnan tudjam, hogy nem pont az gyűjt-e információkat a gépemről..?
-
Matthewus
őstag
válasz
SATA_boy #42597 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy ki melyiket használja. Én az uBlock Origin-t választottam, az eredeti fejlesztő miatt, a fejlesztés is gyorsabb, és van olyan funkció, ami csak ebbe van benne.
Ha telepíteni akarjátok, akkor innen telepítsétek, itt frissebb verzió van, viszont nincs automatikus frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest