- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Normi™
üzenetére
Kikutattam: A Youtube High Definition kieg. vált árulóvá. Korábban gugli-sütikkel jártam hasonlóan, akkor is valamelyik kiegészítő pakolta meg a gépemet. Ezek nélkül a kéretlen sütik nélkül is remekül használható a net. Nálam alapból le van tiltva mind az összes, mégsem érzem, hogy bosszantóan korlátozná az oldalak használatát. Pár oldalon azért én is engedélyezem, de csak akkor, ha be kell jelentkezni vagy ha anélkül végképp nem hajlandó megjelenni sem az oldal, nekem pedig fontos volna. Ez utóbbit nagyon ritkán engedem, de nem is gyakori jelenség.
"Véleményem szerint ennél jobban foglalkozni vele nem érdemes.Én abból indulok ki,hogy titkolni valóm nincs..."
Teljesen igazad van, én is mindig ide lyukadok ki, csak előtte fölhúzom magam. Nem csinálok semmi olyat, amiért érdemes volna elővenniük, de azért még jogom van magánélethez. Persze tudom, hogy sok gazfickót lefüleltek már a kíváncsiskodásukkal, épp ezért olyan kétélű a dolog. Tényleg ne menjünk bele.
"Ha érdekel téma szívesen küldök anyagot meg tippeket privátban"
Köszi, de inkább ne, mert néha könnyebb az élet, ha az ember homokba dugja a fejét vagy legalább a fél szemét.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911