Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Normi™
üzenetére
Kikutattam: A Youtube High Definition kieg. vált árulóvá. Korábban gugli-sütikkel jártam hasonlóan, akkor is valamelyik kiegészítő pakolta meg a gépemet. Ezek nélkül a kéretlen sütik nélkül is remekül használható a net. Nálam alapból le van tiltva mind az összes, mégsem érzem, hogy bosszantóan korlátozná az oldalak használatát. Pár oldalon azért én is engedélyezem, de csak akkor, ha be kell jelentkezni vagy ha anélkül végképp nem hajlandó megjelenni sem az oldal, nekem pedig fontos volna. Ez utóbbit nagyon ritkán engedem, de nem is gyakori jelenség.
"Véleményem szerint ennél jobban foglalkozni vele nem érdemes.Én abból indulok ki,hogy titkolni valóm nincs..."
Teljesen igazad van, én is mindig ide lyukadok ki, csak előtte fölhúzom magam. Nem csinálok semmi olyat, amiért érdemes volna elővenniük, de azért még jogom van magánélethez. Persze tudom, hogy sok gazfickót lefüleltek már a kíváncsiskodásukkal, épp ezért olyan kétélű a dolog. Tényleg ne menjünk bele.
"Ha érdekel téma szívesen küldök anyagot meg tippeket privátban"
Köszi, de inkább ne, mert néha könnyebb az élet, ha az ember homokba dugja a fejét vagy legalább a fél szemét.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911