Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Ezt nem tudtam, de én nem egérközéppel akarom, hogy mellette nyíljon meg. Sok lap van megnyitva, egyik egyik lapról, másik másik lapról. Pl. szerszámokat nézegetek, hasonlítok össze. Meg még nyitva van mellette minden más is. Tudom, nem kéne, de nekem így jó, mert így tudok velük foglalkozni. Ha már úgy gondolom, hogy nem érdekelnek, bezárom őket, de nyitva maradnak, mert még majd később foglalkozni akarok velük. Aztán mikor ilyen 3,5 betűk látszódnak a füleken, és megnyitnék valamit, hogy összehasonlítsam, és az az onnantól számított lapok végére kerül, már abban a pillanatban nem tudom melyik az. Aztán még közben új lapot nyitok, hogy rákeressek mert nincs elég infó, az a legvégére kerül, akkor onnan vissza kéne találni a másikra. Borzasztó.
Szóval pl. A1 A2 A3 B C D E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 G1 Aztán mondjuk G-n E2 adatait kéne megnéznem, hogy mit írjak be , aztán a G2 adatait vagy árait is azzal akarom összehasonlítani. És ez mind egyszerű lenne, ha mellette nyílna meg, nem a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911