- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #1452 üzenetére
Frissített 12-re, a kiterjetszést mint írtam töröltem, majd visszatettem, viszont most nem frissíti magát a kiterjesztés, de működik
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #1443 üzenetére
visszatettem a xxxx.11-es verziót, annál is szürke lett. Leszedtem a kiterjesztést, visszatettem és működik. Mitől van ez a kiterjesztéshalál? A xxxx.12-est még nem tettem vissza, kíváncsi leszek fog-e működni a kiterjesztés
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun #1421 üzenetére
omg! Még mindig ezen agyalsz? Biztos álmatlanok az éjszakáid mióta ezt felfedezted
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun #1421 üzenetére
Szerintem igen. De majd Sil megmondja, ha nem
-
válasz
Winner_hun #1414 üzenetére
Lehet, hogy csak annyira van igénye...
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun #1408 üzenetére
A FF fel van készítve a többmagos procira, és az xp feladatütemezője ennek megfelelően kb. egyenletesen osztja el a műveleteke a két mag között. Próbáld ki a 3ds max-ot, vagy a pov-rayt, ugyanezt kéne csinálnia minkettőnek.
Szóval szerintem ez így helyes. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun #1283 üzenetére
''MOZ_NO_REMOTE'' => Bovebben: [link]
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #1275 üzenetére
Meg, de erről már volt szó korábban, valami környezeti változót kell hozzá beállítani, ha jól emlékszem. Keress rá.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #1245 üzenetére
A middlemouse.contentLoadURL az éppen a vágólapon levő linket tölti be a középső egérgomb hatására, szóval az nem ide tartozik.
Ez egy olyan dolog, amit nem lehet átállítani másik gombra, max átkapcsolhatod (de szvsz olyan nincs, hogy semmit ne csináljon, csak hogy új lapot vagy ablakot akarsz). Alapból működik másik billentyűre is, pl Ctrl+balklikk, ha jól emlékszem.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun #1243 üzenetére
Ha about:configba beírod, hogy mouse ott van 1-2 lehetőség. Másra át lehet-e állítani? Talán valami új bejegyzéssel. Kikapcsolni a middlemousecontentLoadURL-t kell átállítani szerintem.
-
Antonio
senior tag
válasz
Winner_hun #1213 üzenetére
ja hát nekemis lejátszotta míg kinem töröltem quicktimeot,
de én nem akarom hogy bármiféle médialejátszó megjelenjen stb. egyszerűen ha ráklikkelek a szóra haljam és kész ... ez omegaba símán egyszerűen meg van oldva, biztos itt is meglehet valahogyan ...? -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun #1184 üzenetére
Valóban a myvip-nek volt sok bejegyzése. Én ezt azért is nem tapasztalom mert 1.5.x el tolom, meg nincs myvipem.
De még az iwiw-nek is volt vagy 5 bejegyzés...
No mindegy...azért ez megnyugtat, hogy nem egyedi az eset, mert én mikor megláttam nagyot néztem.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Winner_hun #1150 üzenetére
Afene, mehetek megint a kínaira
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun #1147 üzenetére
[Szerkesztve] -
tomcsi23
veterán
válasz
Winner_hun #1147 üzenetére
honnan lehet letölteni?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #1125 üzenetére
Hmmm csak két újraindításig bírta
Én ezt már nem értem
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun #1122 üzenetére
Nálam win boot után egyik első dolog, amit indítok, a thunderbird, fut is szinte folyamatosan. Nézi a leveleim, ~25 rss-t meg pár newsszerver is. És alul jelzi, ha valahol jön új.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun #1118 üzenetére
Thunderbird.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun #1090 üzenetére
Ez is érdekes, mert nálam pl. gond nélkül megy, nem kell beírni az első betűt, már ki van töltve eleve, csak ok-t kell nyomni.
-
Patrick
addikt
válasz
Winner_hun #1090 üzenetére
A 2.0.0.1-es verziónál nincs így
-
Buvana
aktív tag
válasz
Winner_hun #1046 üzenetére
Örök hála!
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun #1010 üzenetére
[link] Kézi mentés néven leírtam...
-
Mazka05
őstag
válasz
Winner_hun #951 üzenetére
Hát jah lehuztam vidékre!
De vissza tértem!
Azóta láttom hozzászólás számban is gyarapítottál!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #932 üzenetére
Nálam miért nem működik? Vagy rosszul állítottam be valamit?
-
Mazka05
őstag
válasz
Winner_hun #949 üzenetére
Hali Winner_hun! Jó lett a arcképed! Grat hozzá!
-
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun #946 üzenetére
bemásoltam mozilla konyvatarba a cuccokat a filebol.
aztan jobb klikk a kepen es nem tortent semmi. ugyanaz a menu maradt mint eddig mit hagyok ki?
kurvara nem ertek mozillahoz -
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun #946 üzenetére
okes, en amugy vmi kulon filet talaltam amit bemasolni kellett volna vhova.
nem neztem meg rendesen. (amugy operauservagyok, csak mivel firefoxnal lattam ezert itt csinalom meg, talan operahoz is van).
na mind1 nezem koszi. -
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun #944 üzenetére
jaja ez kene
extension zoom firefox szavakkal kerestem, de nem volt sok idom, at tudnad dobni mailon vagy linkelni pls?
meg egy leirast rola. koszonom. -
DTF
aktív tag
válasz
Winner_hun #935 üzenetére
Megtettem mind a sütik mind pedig a gyorsítótár ürítését, semmi még mindig csak ennél az egyetlen weboldalnál írja ki a hibát, kb 1 perc múlva.
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #930 üzenetére
Akkor nyilván már alapon van. Ha változtatva van rajta, akkor félkövérrel szedi azt a sort.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #927 üzenetére
A legtöbb kiterjesztést nem ilyen osztott ablakos megoldásokra tervezik, előfordulhat, hogy nem fog menni ilyenkor némelyik.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #926 üzenetére
A browser.cache.memory.capacity-n jobb egérgomb, Visszaállítás, akkor visszaáll az alapbeállításra (ami -1, azaz memóriafüggő). 2GB esetén 1.5.x-nél alapból 45056 (44MB), 2.0-tól pedig 24576, azaz 24MB. (De lehet tetszőleges érték, KB-ban megadva, azaz kiválasztod, hány MB-ot akarsz, és megszorzod 1024-gyel.)
Ha a browser.sessionhistory.max_total_viewers-t 0-ra állítod, akkor kikapcsolod a gyors előre/visszalépést. Mintha nem ezt akartad volna eredetileg elérni... Annyira rakd, ahány oldalat meg akarsz vele jegyeztetni így, hogy visszalépésnél ne töltse újra. Alapból 2GB-nál is 8, de ez ablakonként van, nem tabonként. -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #916 üzenetére
Van rá többféle kiterjesztés is (pl twoview, Split Screen, Content Holder,stb). A legújabb a Split Browser, amivel már nemcsak kétfelé lehet osztani az ablakot, hanem tetszőlegesen.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #915 üzenetére
Az 1.5-től felfelé alapból így csinálja a Firefox is. Mivel ezeket az oldalakat az ún. ''memory cache''-ben tárolja, ezért ha ezt a funkciót gyakran használod, akkor nem árt, ha a memory cache méretét nem korlátozod le nagyon. A memory cache mérete alapból a rendelkezésre álló memóriától függ, de szokták korlátozni, mivel így lehet csökkenteni a Firefox memóriahasználatát (ha látsz az about:config-ban egy browser.cache.memory.capacity nevű kulcsot, akkor nálad korlátozva van).
Hogy hány oldalat tárol így, az alapból szintén a rendelkezésre álló memória függvénye. 1GB-nál és afölött pl alapból 8-at. Ezen a browser.sessionhistory.max_total_viewers állítgatásával lehet változtatni. Ennek az értéke alapból -1 (ekkor függ a memóriától), 0-nál van kikapcsolva, és bármilyen más érték a tárolt lapok maximális száma. -
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #893 üzenetére
TabMix Plus Beállítások/Menü/Lap helyi menü-->Összes lap bezárása. Jobb klaty a Tab bar-a, oszt ott lessz.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #888 üzenetére
Up, meg még egy kérdés. Van valahol olyan beállítás hogy az összel lap bezárása egyszerre?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun #863 üzenetére
tabmixplus tud ilyet
legalábbis én egyszer felraktam, akkor ezt beállítottam, azóta nincs fenn, de továbbra is békén hagyja a már létező tabokat -
csibor
addikt
válasz
Winner_hun #848 üzenetére
Köszönöm
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Winner_hun #839 üzenetére
Lehet mert béna vagyok, de a legtöbb link ami a topikban van halott, és nem jutottam semmi eredményre.
Egyébként meg nem csak a PH-ra értettem a középre helyezést, meg az üres fehér csík eltűnetetését, hanem hogy minden weboldallal ez történjen. Vagyis hogy testreszabhassam a megjelenést, mint pl. a felbontáshoz képest kisebb lap középre zárása etc etc -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #832 üzenetére
Az ''elrejtés a tálcára minden esetben'' az. Ha van előtte pipa, akkor a bal egérgombra is az óra mellé csukja le, ha nincs, akkor úgy csinálja, ahogy nálam: bal egérgombra csak a tálcára teszi le, jobb egérgombra az óra mellé.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #827 üzenetére
Na de ilyen nincs, hogy ő megérezze, hogy te melyik ablakokat akarod lerakni és melyikeket bezárni... Miért nem jó a lerakásra a sima jobb egérgomb a ''Kis méret'' gombon ( _ ) ?
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #823 üzenetére
Ezt most én sem egészen értem, de a Minimize to Tray beállításainál lehet választani, hogy bezárás helyett is csak lecsukja, úgyhogy szerintem csak ki kell venned onnan a pipát.
-
Grandi
aktív tag
válasz
Winner_hun #823 üzenetére
'' ahol csak a sarki ixel tudom bezárni az ablakot, ekkor viszont az óra mellett lesz ott''
Fúú várjál én ezt most nem értem.ráklikkelsz az x-re és lerakja tálcára, nem zárja be?
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Winner_hun #818 üzenetére
vagyis,hmm
mégis csak jó lett
thx!!! -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Winner_hun #818 üzenetére
nemjó, próbáltam
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun #754 üzenetére
''máshova meg nem is férne el, minden tele van'' Ezért mondtam hogy magán a tabon jelezze a betöltöttséget mindegyik oldalnak külön a maga fülén akár még azt is megadhatod hogy milyen színű legyen a jelzés....
Tab Mix Plus Beállítások - Megjelenés - Lap - Megjelenés(itt ha nincs bejelőlve neked az állapotjelző akkor jelöld be)
Testreszabott stílusok - Folyamatjelző (itt is legyen pipa a négyzetekbe) A többi a Te fantáziádon múlik... -
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun #748 üzenetére
Egyáltalán fontos hogy az állapotjelző alul ott legyen??? Vagy jó lenne ha tabonként mutatná a tabokon? Mert akkor ott van a Tab mix plus kiterjesztés és nincs több gond...
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #748 üzenetére
Nincs. És ha megpróbálsz egy eggyel korábbi verrziót (0.4)?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun #553 üzenetére
Én feltettem, nálam egyáltalán nem gond, úgyis csak akkor lépek be, ha hsz-t akarok írni, azon a lapon pedig kitölti. Pár hszvel ezelőtt írtam le a taktikám, próbáld ki, szerintem kényelmesebb, mint a ph! kedvenceit használni.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun #553 üzenetére
Komoly indokaid vannak!
De nyugi én se raktam még fel a 2est. Bár nálam döntöen szerintem a lustaság, megszokás játszik szerepet
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #550 üzenetére
Van egy keyconfig nevű kiterjesztés, amivel lehet csinálni új gyorsbillentyűket és a régieket megváltoztatni, de alapból nem kompatibilis 2.0-val és a kombinációk megváltoztatásakor van, hogy a régi kombináció is megmarad. Mivel nálad a tapasztalatok alapján semmi nem úgy működik, ahogy annak kellene, nem sok esélyt látok arra, hogy ez használható legyen.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #547 üzenetére
Meg. Ne nyomogasd.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #546 üzenetére
Organize Status Bar kiterjesztés.
-
electrician
tag
válasz
Winner_hun #539 üzenetére
Szerintem is.... Nagyon az.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun #535 üzenetére
electrician (#526):
Úgy tünik nem nagyon van rá megoldás:[link] -
SLi
tag
válasz
Winner_hun #485 üzenetére
nem sajnos és már kezd elegem lenni az operából
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #456 üzenetére
Nem, nem mindet. De túlbonyolítod szerintem, van hasonló kiterjesztés, ami ennél többet tud, és bővíthető saját kódokkal: a BBCode [link]. Saját kódok hozzáadásánál a beállításaiban használhatod a _value_ vagy a _clipboard_ kifejezéseket, az első a kijelölt szöveget helyettesíti, a másik a vágólapon levőt. Tehát pl a linkeléshez [L]_clipboard_[/L]-t kell beírni a beállításokba.
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #453 üzenetére
Pl szövegszerkesztő programokkal, ha értesz valamennyire a XUL nyelvhez (ami XML alapú, kb olyan, mint a Microsoft-féle XAML). Meg persze a javascripthez, CSS-hez, stb.
Valójában a .xpi fájlok sima zip-ek, csak át vannak nevezve. Ha kicsomagolod, akkor van bennük egy chrome nevű mappában egy .jar fájl, amit szintén ki lehet csomagolni. Ennyiből állnak. Magyar nyelvű útmutatóról nem tudok hozzájuk, de ha érdekel, adhatok pár angol nyelvű linket.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #449 üzenetére
Hmm, nekem megy pedig...
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #447 üzenetére
Raktál elé #-et?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #446 üzenetére
Hmmm érdekes, mert nem minden színt fogad el. Feketét tudtam csinálni, pirosat tudtam csinálni de cdc5af-et nem fogadja el, marad a fehér. Miért?
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #442 üzenetére
És ha a ChromEdit kiterjesztéssel csinálod, elmented és újraindítod? És odafigyelsz, hogy a userContent.css-ről van szó, nem a userChrome.css-ről?
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #431 üzenetére
Hmm, akkor a következőt próbáld meg: az átnevezni kívánt mappáról csinálj egy másolatot, és azt nevezd át simán a Profilkezelő nélkül. Utána a Profilkeresőben kattints arra, hogy Profil létrehozása, adj neki egy nevet és alul kattints arra, hogy Mappa választása, itt add meg az átnevezett mappát (így meg fogja találni, míg ha csak simán átnevezed a gépen, akkor nem találja meg). Utána győződj meg róla, hogy rendben működik az új profilod, és ha igen, a régit törölheted a Profilkezelő segítségével.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #429 üzenetére
Ne úgy, hanem a Profilkezelővel. Csukd be a Firefoxot és írd be a Start menü / Futtatásba, hogy firefox.exe -p
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #427 üzenetére
Alapból nem létezik, neked kell létrehoznod. A profilodon (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\, az Application Data rejtett mappa) belül van egy chrome nevű mappa, abban van a helye (van is ott hozzá mintafájl userContent-example.css néven). Sima szöveges fájl, tetszőleges szövegszerkesztővel létrehozható és szerkeszthető, a lényeg a neve és hogy a megfelelő helyen legyen. Vannak kiterjesztések is, amik segítenek a felhasználói fájlok szerkesztésében, pl ilyen a ChromEdit vagy a Mr Tech Local Install is.
[Szerkesztve] -
PB
tag
válasz
Winner_hun #423 üzenetére
köszi azzal nem működött, mert böngésző ill. könyvjelző eszköztárat hozott fel csak ami előtt (értelemszerűen) voltak pipák... mintha nem is lenne ott googlebar, de a szintén jobb gomra felugró testreszabásnál kiszedtem a keresőrészt.
köszönöm a gyors reakciót -
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun #382 üzenetére
Ha kicsit felfelé húzod az egeret akkor kijelöli az egész sort
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #382 üzenetére
hm ez érdekes, nem is tűnt még fel..., egyébként nagyon lusta vagy....
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun #371 üzenetére
Ha safe módban nem csinálja akkor nagy rá az esély!
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #368 üzenetére
Ha csökkentett módban működik, az azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel valamelyik kiterjesztés okozza a gubancot. Nincs olyan sok kiterjesztésed, úgyhogy végig lehet próbálgatni, tiltsd le egyenként, indítsd újra és nézd meg, melyik letiltásakor javul meg. Én így elsőre valamelyik letöltős dolgot tiltanám le a kettő közül, tapasztalataim alapján a Firefox nem szokta szeretni, ha ugyanarra a funkcióra két kiterjesztés is fent van (és mondjuk ugyanazt akarják csinálni). Ez a ''két dudás egy csárdában'' tipikus esete (mint ahogy pl két vírusirtó sem túl jó, ha egyszerre van fent a gépen).
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #361 üzenetére
Akkor Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode, ha jól emlékszem... Előtte persze Firefox ne fusson.
A DownloadHelper és a VideoDownloader mintha ugyanazt csinálná, biztos nem akadnak össze? -
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #364 üzenetére
Sorry, akkor csak szaporítsd a ???? jeleket.
-
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #362 üzenetére
Melyik FF verzsön 2.0 ? Vagy a dupla klikkes belépés miatt a PH-ra, még mindig nem raktad fel?
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #359 üzenetére
1. Az a Csökkentett mód, kell lennie hozzá parancsikonnak a Start menüben.
2. Amit akarsz, arra sajnos nem tudok megoldást. De szerintem gyorsabb és egyszerűbb az a megoldás, amit írtam, hogy false-ra rakod azt a preferenciát, és duplakatt a szövegen, úgy egyből kijelöli az egész linket. Nálad ez sem jó?
(Ha ennyire összeszedsz minden lehetséges vagy sohanemlátott bugot, akkor tényleg csak a tiszta újratelepítést tudom ajánlani, új profillal, max a könyvjelzőket átmásolva... Azaz uninstall után a fennmaradó mappák kézi törlése a Program Files-ból meg a profilodból is, és utána reinstall. De azért kíváncsi lennék a kiterjesztéseid listájára is, nem használsz-e valami olyat, ami összeakad egy másikkal.)
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #356 üzenetére
1. Safe Mode-ban mi a helyzet? Nem frissítettél véletlenül valami kiterjesztést azelőtt, hogy ez elromlott volna?
2. Mondjuk az about:config-ban kapcsold át a layout.word_select.stop_at_punctuation -t, és utána duplaklikk a szövegen? Ha rendes, működő link (nemcsak sima szöveg), akkor persze nem kell kijelölni a másoláshoz, simán jobb egérgomb, Hivatkozás címének másolása. -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #352 üzenetére
Vagy jobb egérgomb...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #352 üzenetére
hehe, tényleg
én meg mindenféle menüpontot meg hasonló gonoszságokat kerestem
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #338 üzenetére
Böngésző restart után eltüntette a helyét is
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun #331 üzenetére
Ha a flashek felett megjelenő Adblock fülre gondolsz, akkor a beállítások között kapcsold be az Obj-Tabst ;)
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Winner_hun #325 üzenetére
Hát igen, 2-t használok. Az 1.5-el nem volt ilyen, de ezért nem fogom visszatenni. Ha jelszókezelőt használok akkor még csak le sem kell okéznom, ha felmegyek az oldalra automatikusan belép. De így a kell a kezdőbetű a klikk mellé... Na jó, beletörődök.
Amúgy meg nálam is fennt van az Adblock plus kieg. de nem műxik a keymediáknál. Hiába írom be a szűrőmezőbe a hivatkozás forrását...
[Szerkesztve] -
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #320 üzenetére
Te még a bug elött vagy. Má mindenki váltott, a másikra, de te a bugos-al tolod. Így nem csoda, hogy te vagy ebben a topikban, a nagy bug vadász.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #320 üzenetére
És ott fent az Opciók-ban mik vannak? Nem ismerem ezt a verziót annyira, én a másik AdBlock Plus-t használom, nem a 0.7.x-et (az bugosabb, ahogy néztem, pl nem szabadítja fel rögtön a memóriát egy tab bezárásakor). De pl ha egy szűrő elé teszel @@-ot, azzal is lehet whitelist-elni dolgokat.
-
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #318 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #316 üzenetére
Nézd má meg jobban azt a qrva képet. Nem akarok még 1-t feltőlteni, hogy el hid végre.
Adblock Plus Biztos oda raktam Photoshopal.
[Szerkesztve] -
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #314 üzenetére
Itt:
-
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #312 üzenetére
Hagyd má a picsába, bugos ez is mint a FF.
Úgylátszk hogy, te 1nél többet te nem tudsz kattintani. -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #308 üzenetére
Eszközök / AdBlock Plus / Beállítások / AdBlock Beállítások / AdBlock Reklámrejtés...
-
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #308 üzenetére
Esetleg még, Albán népdalokat ne játszon.
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #298 üzenetére
Nem, az példa, mint a nevéből is látszik. Csinálj egyet, ahogy mondtam, vagy nevezd át a példafájlt és írd hozzá ahhoz.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #296 üzenetére
Ha css-sel akarod megcsinálni, akkor persze, ott a userContent.css fájl (sima szöveges fájl, csak a neve legyen ez, és a helye a profilodon belül a chrome nevű mappában van), ugyanezt hozzáírod, elmented és újraindítod a böngészőt. Ha lusta vagy keresgélni, pl a ChromEdit nevű kiterjesztés segít a felhasználói fájlok szerkesztgetésében.
Egyébként az Adblock Plus tud blokkolni pl DIV elemeket is, nézd át a beállításait. -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #287 üzenetére
Ha csinálsz egy tiszta, új profilt (Start menü / Futtatás: firefox.exe -p), akkor se jó?
#283-ra ugyanez...
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #275 üzenetére
mennyivel érted jobban a japán jeleket, mint a kérdőjeleket?
-
Grandi
aktív tag
válasz
Winner_hun #274 üzenetére
Firefox 2 ?
El sem tudod hinni, hogy menniyre Bugos, vagyis inkább úgy írnám,hogy olyan gondok jönnek elő amiről az ember még életében nem hallott.
lekopogom, nálam működik rendesen.
Ezt a proxys dolgot sem értem.
Eszközök\ Beállítások\ Haladó\ Hálózat fül\ Firefox internet kapcs. megadása, beállitások. itt mi van Nálad?
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #265 üzenetére
japán karakterkészletet...
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #259 üzenetére
És tényleg használsz is proxy-t? Mit ír ki pontosan? Nem lehet, hogy csak a tűzfalad blokkolja?
-
amargo
addikt
válasz
Winner_hun #241 üzenetére
Nekem még ma is bejön.
-
neongorack
senior tag
válasz
Winner_hun #223 üzenetére
köszi, tegnap egész délután ezt kérdeztem mindenkitől MSN en
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #216 üzenetére
Úgy néz ki állítgathatok bármit, nem a ff a hibás, vagyis nagy rá az esély: [link]
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Pedig ugyanott kel, ez az Elemleírás 1-es színe. Esetleg nézd meg, az Eszközök / Beállítások / Tartalom / Betűk és színeknél be van-e állítva, hogy a rendszerszíneket használja.
-
Winner_hun
félisten
válasz
about:config-nál backgroundra, tip-re meg mittudom én még mire rákerestem, de egyiknél sem találtam megfelelő beállítást, hogy a fehér fekete legyen. Valaki tudja, hogy mit kéne beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest