- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
xabolcs
üzenetére
Egyszer tapasztaltam ilyet, nem tudom már milyen oldalon voltam, valami után gugliztam, a lényeg, hogy amíg az a bizonyos tab (egy fórum volt egyébként) nyitva volt, addig bármelyik másik tabra váltottam, 1-2 sec után eltűnt a kurzor. Miután bezártam a kérdéses oldalt, utána nem tapasztaltam.
Vagy nálad folyamatosan csinálja?
A beépülők végigtúrásában a Greasemonkey scriptek is beletartoznak? Azok is képesek furcsa dolgokat okozni.
A YouTube-nál normális, hogy eltűnik. Az már kevésbé, hogy ha videónézés közben írsz a keresődobozba, akkor minden böngészőben másféleképp jelennek meg a suggestion-ök.
Operában a videó alá nyílnak, Chrome-ban a videó fölé nyílnak, FF-ben meg a legfelső 2 suggestion látható csak, (gondolom ezzel elkerülendő, hogy ne nyissa sem a videó alá, sem fölé, de akkor is érdekes).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bioshock 2 Special Edition
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911