Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WonderCSabo
    félisten

Háááttt...ezt a hsz-t még IE-el írom. A 2.0-át letöltöttem és felraktam, de elég labilisnak tűnik...sok weblapot csak többszöri próbálkozásra akar behozni, van ami pedig egyáltalán nem ment (például ide sem tudtam bejelentkezni). :(
    Lehet, hogy az tesz be neki, hogy közben fut a BitComet, de ez az IE-t nem nagyon hatotta meg...jó, lelassult, de legalább működött. Azért nem adom fel, lehet, hogy csak első blikkre nem okés... :DDD
    Van esetleg valami plug-in, amit érdemes már a legelején felrakni, vagy ezek ilyen fakultatív dolgok? :U

Hmm, nem tudtál a PH!-ra bejelentkezni? Ez érdekes... Egyébként a fasterfox nevű extension elég jól begyorsítja a firefoxot [link], és még a firefox beállításait is buherálhatod [link] . Én már az 1.5 verzió óta használom ezt a böngészőt és a tapasztalatom az, hogy gyorsabban és jobban jeleníti meg az oldalakat. Érdemes felrakni az IE Tab nevű kiegészítőt is, mely egy kattintásra IE motorrral nyit meg egy oldalt FireFoxon belül [link]. De a kiegészítők ebbe a topikba tartoznak [link]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák