- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Panthera
üzenetére
Adblocknál be lehet állítani hogy csak elrejtse vagy le se töltse. Adblock Plusnál én nem találtam ilyen választható opciót, hogy letölti-e vagy sem azt nem tudom.
Magyar lista: Ajnasz's List - bár én előre megírt szűrő ellenes vagyok, elég ha azt szűri amit én megadok neki, akkor biztosan nem szűr ki olyan tartalmat amit nem kéne és egy saját lista nagyon gyorsan összejön.
Adblock Plus mellé még az Adblock Plus: Element Hiding Helper-t tedd fel, igencsak megkönnyíti a szűrést
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911