- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Tehát összefoglalva:
December 13-án hozzányúltak a login manager's crypto kódjához. Nem biztos, hogy ez okozta, de érdekes egybeesés, főleg hogy ott van a hibaüzenetem

Ma felraktam egy win és új firefox profillal kezdtem neki a netezésnek. Viszont nem tudtam jelszót elmenti és azóta kiderült, hogy mester jelszót sem tudtam beállítani.
Az about:support oldalon lévő firefox felfrissítése "megoldotta" a problémát. Csakhogy a profil mappát visszahelyezte a C meghajtó appdata könyvtár alá, ami nekem nem jó. Nálam egy külön meghajtón van, valamely almappájában elrejtve

Ha ezt "felfrissített" profilt átmásolom a másik meghajtóra, akkor újból nem működött a jelszókezelés.
Így hát ideiglenes ellehet kerülni a problémát úgy, hogy visszahelyezzük a profil mappát oda, ahol kezdetben van. (c:\Users\<felhasználó>AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\)
Kicsit keresgéltem a neten, és találtam rajtam kívül egy embert akinek ugyanez volt a hibája. (Since last update firefox does not save nor remember any password.)
Szépen összefoglalva itt hagyom ezt a fórumban, hátha lesz még valaki akinek ugyanez a hiba előjön.
Majd Jézuska hibajegyet hoz a Mozilláéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911