Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
A szabványt kéne csak betartani. Vagy tudja egy driver illetve program amit tudnia kell, vagy nem. A baj az, hogy a tesztelést a felhasználóra bízzák manapság. Régen erre egy külön fejlesztői csapat volt, mert a termék készítője a saját hibáját nem fogja észrevenni. Nem direkt, hanem a beidegződések miatt, amivel dolgozik. Ezért kell másik "szűz" csapat a teszteléshez, ellenőrzéshez. Ennek elhagyása az, ami a leghamarabb lesz "költségcsökkentő tényező".
Én is dolgoztam csapatban, ahol ki lettek adva az irányelvek, felületek. Volt aki betartotta, volt aki nem. Az utóbbi munkáját ki lehetett dobni, és újra elkészíteni. Ezt hívják alázatnak a munka iránt. Ilyen helyeken NINCS olyan, hogy "én jobban tudom, majd megírom". Az ötleteket az összejöveteleken el lehet mondani, és a koordinátor vagy elfogadja és ebben az esetben koncepció szinten kerül a végtermékbe, vagy nem, de ebben az esetben el kell fogadni az elutasítást.
Ezen túlmenően hány, de hány gyártó próbál meg a szabvány mellé plusz funkciókat beletenni a saját termékébe, amivel biztosítja, csak az övé menjen az adott helyen. Na, itt durván tud már a "bili borulni".
Elnézést, ki kellett jönnie belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Microsoft Rewards
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911