Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
A szabványt kéne csak betartani. Vagy tudja egy driver illetve program amit tudnia kell, vagy nem. A baj az, hogy a tesztelést a felhasználóra bízzák manapság. Régen erre egy külön fejlesztői csapat volt, mert a termék készítője a saját hibáját nem fogja észrevenni. Nem direkt, hanem a beidegződések miatt, amivel dolgozik. Ezért kell másik "szűz" csapat a teszteléshez, ellenőrzéshez. Ennek elhagyása az, ami a leghamarabb lesz "költségcsökkentő tényező".
Én is dolgoztam csapatban, ahol ki lettek adva az irányelvek, felületek. Volt aki betartotta, volt aki nem. Az utóbbi munkáját ki lehetett dobni, és újra elkészíteni. Ezt hívják alázatnak a munka iránt. Ilyen helyeken NINCS olyan, hogy "én jobban tudom, majd megírom". Az ötleteket az összejöveteleken el lehet mondani, és a koordinátor vagy elfogadja és ebben az esetben koncepció szinten kerül a végtermékbe, vagy nem, de ebben az esetben el kell fogadni az elutasítást.
Ezen túlmenően hány, de hány gyártó próbál meg a szabvány mellé plusz funkciókat beletenni a saját termékébe, amivel biztosítja, csak az övé menjen az adott helyen. Na, itt durván tud már a "bili borulni".
Elnézést, ki kellett jönnie belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911