- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Kezd egyre jobban tele lenni a hócipőm ezzel a mozillával. Kezdve olyan "apróságokkal", hogy a K&H netbank már nem megy rajta, rendszeresen gond van videók vagy képek megjelenítésével. Pl. egy nso oldalon mémeket sorolnának, de csak a rövid leírások láthatók, köztük méretes fehérségek, a képek helyei.
Biztos én vagyok a láma júzer, és biztos be lehet állítani mindent (vagy nem?), de korábban nem ez volt, böngésztem rajta, hosszú évek óta, és kész. Nem akart okosabb lenni, mint én, és nem akart önhatalmúlag eldönteni mindent, hogy mit akarok megnézni és mit nem.
Ja, és ki ne felejtsem a sütikéket, amikre gondos böngésző módjára minden egyes alkalommal figyelmeztet, még véletlenül sem hajlandó megjegyezni egy adott oldalhoz az engedélyt.
Tudom, nem kötelező használni, de ahogy írtam, sok éve ezt használom, és kicsit a szívemhez nőtt. Csak kezd kicsit az agyamra menni...
Bocsi, de ez úgy kikívánkozott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KAMI911