- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Kezd egyre jobban tele lenni a hócipőm ezzel a mozillával. Kezdve olyan "apróságokkal", hogy a K&H netbank már nem megy rajta, rendszeresen gond van videók vagy képek megjelenítésével. Pl. egy nso oldalon mémeket sorolnának, de csak a rövid leírások láthatók, köztük méretes fehérségek, a képek helyei.
Biztos én vagyok a láma júzer, és biztos be lehet állítani mindent (vagy nem?), de korábban nem ez volt, böngésztem rajta, hosszú évek óta, és kész. Nem akart okosabb lenni, mint én, és nem akart önhatalmúlag eldönteni mindent, hogy mit akarok megnézni és mit nem.
Ja, és ki ne felejtsem a sütikéket, amikre gondos böngésző módjára minden egyes alkalommal figyelmeztet, még véletlenül sem hajlandó megjegyezni egy adott oldalhoz az engedélyt.
Tudom, nem kötelező használni, de ahogy írtam, sok éve ezt használom, és kicsit a szívemhez nőtt. Csak kezd kicsit az agyamra menni...
Bocsi, de ez úgy kikívánkozott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gumi és felni topik
- World of Warships
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KAMI911