- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Hali! A fagyogatós FF, amiről pár napja beszéltünk. Úgy tűnik megvan a bibi. (Egyébként azóta csináltam minden földi jót, ami egy FF-al történhet, kiegészítők letiltása, újraindítás, profilmappa-törlés, CCleaner, Revo Uninstall, újratelepítés, új profil, csak a szükséges kiegészítők, éppen, hogy csak nem sz
ptam le, hogy jobban érezze magát). Tesztelgettem így is, úgy is. Néztem a Feladatkezelőt, a CPU izzadását. Minden jel szerint a túl sok könyvjelző volt a probléma. (8-9 ezer...
) Amióta pár százat kezel, azóta -lekopogom- nem fagy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ptam le, hogy jobban érezze magát). Tesztelgettem így is, úgy is. Néztem a Feladatkezelőt, a CPU izzadását. Minden jel szerint a túl sok könyvjelző volt a probléma. (8-9 ezer...
) Amióta pár százat kezel, azóta -lekopogom- nem fagy.
KAMI911