Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Valóban nem voltam korrekt. Egyáltalán nem kellett volna energiát pazarolnom. Ezzel mást bántottam és csak az egom elégült ki valamelyest.
De hagy meséljek el valamit. Mostanában vannak külföldi ügyfeleim és angolul kell velük beszélni, chat-elni, leveleket váltani. Nem vagyok perfekt a nyelvből és csak középfokú szakmai nyelvvizsgám van. De azzal szembesültem, hogy roppant megnehezítik néhányan a dolgomat azáltal, hogy csak hányják ki - elnézést a kifejezésért - magukból a szavakat sorban, mindenféle írásjel nélkül. Nekem az értelmes angol mondatot is néha nehéz megértenem. Nem hogy még azt találgassam, hogy vajon hol lehetnek az írásjelek. A pláne meg az, hogy nem is tudok fejlődni ezeknél az eseteknél. Sőt, helytelen szóösszetételekkel és mondatokkal találkozom, ami csak rossz irányba nevel. Ugyanez a helyzet, amikor az angolul írt kommenteket olvasom a fórumon. Ott sem mindenki tudja érthetően kifejezni magát. Én meg megtanulom a helytelen angol kifejezéseket.
Tudom, ez az én problémám. És csak azért ne írjon valaki helyesen, hogy én tanulhassak belőle. Mindenki úgy ír, ahogyan szeretne. Tudjátok, a stílus maga az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911