- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Valóban nem voltam korrekt. Egyáltalán nem kellett volna energiát pazarolnom. Ezzel mást bántottam és csak az egom elégült ki valamelyest.
De hagy meséljek el valamit. Mostanában vannak külföldi ügyfeleim és angolul kell velük beszélni, chat-elni, leveleket váltani. Nem vagyok perfekt a nyelvből és csak középfokú szakmai nyelvvizsgám van. De azzal szembesültem, hogy roppant megnehezítik néhányan a dolgomat azáltal, hogy csak hányják ki - elnézést a kifejezésért - magukból a szavakat sorban, mindenféle írásjel nélkül. Nekem az értelmes angol mondatot is néha nehéz megértenem. Nem hogy még azt találgassam, hogy vajon hol lehetnek az írásjelek. A pláne meg az, hogy nem is tudok fejlődni ezeknél az eseteknél. Sőt, helytelen szóösszetételekkel és mondatokkal találkozom, ami csak rossz irányba nevel. Ugyanez a helyzet, amikor az angolul írt kommenteket olvasom a fórumon. Ott sem mindenki tudja érthetően kifejezni magát. Én meg megtanulom a helytelen angol kifejezéseket.
Tudom, ez az én problémám. És csak azért ne írjon valaki helyesen, hogy én tanulhassak belőle. Mindenki úgy ír, ahogyan szeretne. Tudjátok, a stílus maga az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911