- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jammalan
tag
Üdv!
Sikerült valahogy szert tennem egy vírusra ami firefoxban kicserélte új tab nyitásakor a csempéket erre az átkozott delta home keresőre (állítólag vírus és le kellene törölgetni a delta homeos bővítményeket és control panelen uninstallálni, de semmi nem települt egyszerűen kicserélődött a new tabos csempék erre a keresőre és ennyi egy ff crash után). Rövid keresgélés után találtam egy egyszerű megoldást és a firefoxban about:config beírása után new tab résznél kitöröltem a hivatkozást így megszabadulva a kereső látványától, de a csempéket nem kaptam vissza. Ebben kellene nekem egy kis segítség ha esetleg valaki jártas benne, hogy mit kellene beírni a new tab részhez, hogy csempéket kapjak az üres lap helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911