- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Én is felraktam a várvavárt FF3-t...
Eddig jól működött, de van benne egy nagyon idegesítő hiba: ha pl.: egy oldalon van egy kép és arra rákattintok akkor annak egy ÚJ felugró ablakban kellene nagyobb méretben megjelennie, vagy úgy általában az új ablak megnyitása nem mindig működik... Néha jó, néha nem. A dolgot úgy lehet megoldani, hogy újraindítom a FF-ot, de a feladatkezelőből kell lelőni a FF-ot, mert magától nem áll le a progi ha jelentkezik ez a probléma.
Találkozott más is ezzel a problémával? Ha igen akkor hogyan lehet megoldani?Most gépírás közben találtam még 1 hibát.
Eltűnt a kurzorom...
UPDATE: sikerült visszahozni úgy, hogy megnyitottam az Eszközök -> Kiegészítők menüpontot és bezártam.Továbbá: a tudtok olyan kiegészítőt mondani ami az aktuális lapot másolja le egy új lapra az előzményekkel együtt? Eddig Duplicate Tab-ot használtam, de valamiért FF2-ben ill. FF3-ban sem működik amióta frissítette magát. (Régebbi verziók se mennek már)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eltűnt a kurzorom...
KAMI911