Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Én is felraktam a várvavárt FF3-t...
Eddig jól működött, de van benne egy nagyon idegesítő hiba: ha pl.: egy oldalon van egy kép és arra rákattintok akkor annak egy ÚJ felugró ablakban kellene nagyobb méretben megjelennie, vagy úgy általában az új ablak megnyitása nem mindig működik... Néha jó, néha nem. A dolgot úgy lehet megoldani, hogy újraindítom a FF-ot, de a feladatkezelőből kell lelőni a FF-ot, mert magától nem áll le a progi ha jelentkezik ez a probléma.
Találkozott más is ezzel a problémával? Ha igen akkor hogyan lehet megoldani?Most gépírás közben találtam még 1 hibát.
Eltűnt a kurzorom...
UPDATE: sikerült visszahozni úgy, hogy megnyitottam az Eszközök -> Kiegészítők menüpontot és bezártam.Továbbá: a tudtok olyan kiegészítőt mondani ami az aktuális lapot másolja le egy új lapra az előzményekkel együtt? Eddig Duplicate Tab-ot használtam, de valamiért FF2-ben ill. FF3-ban sem működik amióta frissítette magát. (Régebbi verziók se mennek már)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eltűnt a kurzorom...
KAMI911