Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozilla33.1
csendes tag
Nem csak nekem nem tetszik a win8, hanem a wint használók nagy részének, mert még mindig többen használják a 7-est, mint a 8+8.1-et.
A 4 lappal a 600 MB irreálisnak tűnik, mert ezt is teszteltem. Nálam 30 tesztlapnál (minél több lapot nyitok ki, annál jobban kijön a RAM használat elburjánzása) 1,3-1,5 GB volt firefoxszal, waterfoxszal induláskor 1,5 GB, cyberfoxszal induláskor 1,2 GB. Mindegyiknél ugyanaz a 30 lap volt nyitva.Láttam a palemoon 25-öst. Ez 40 lappal 1,5 GB-ot használt induláskor. De ez nem jó a gmailos sárga üzenet miatt. Milyen gondok vannak a 25-össel?
Nálam is be van jelölve a maradjon belépve rész a gmailban. Nem lép ki.
Most bezártam a firefoxot, start waterfox, beérkező levelekre váltott. A cyberfox mellett ez is működik.Csak azért nem akarok cyberre váltani, mert ott jók a piszkozatok. Bár a RAM használat is a cybernél a legkevesebb. Itt nincs is cyberfox frissítése menü a speciális/frissítés menüben, csak keresőszolgáltatások. Csak a súgó, cyberfox névjegye-nél van frissítés keresése. Most rányomtam, van 33.1.1. (33.1.0.0. van most fent) A nulláról telepíti mindig újra? Mi lesz a beállításokkal, a lapokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911