Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Fandango
üzenetére
Nem értem mire gondolsz, vagy te nem érted én mire gondoltam.

Ctrl-D után: Név mappa könyvjelző. Ha a kis nyilat lenyitod a mappa mellett akkor csak az utolsó 5 használt könyvtárat jeleníti meg. Mellette a nyíl "minden könyvjelző mappa megjelenítése". Ott a teljes könyvjelző file-könyvtár struktúra 6 sorban! jelenik meg. Ez a probléma. Nekem nem 6 könyvtáram van hanem 60 és még több al-könyvtár....
Tehát az kéne hogy a "minden konyvjelző mappa megjelenítésekor" valami nagyobb képernyőben jelenjen már meg a könyvtár struktúra, hogy ne kelljen fél óráig keresni meg görgetni a 120x120as ablakban....
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911