- iPhone topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Nem követem a topicot, így nem tudom, hogy voltak-e már a lenti jóságok, de négy - szerintem - nagyon jó kiterjesztést ajánlanék a topiclátogatóknak.
Cooliris Previews (v.2.4) [link]
Ha rámentek egy linkre, pl. itt ph-n a Válasz gombra és ott tartjátok az egeret akkor megjelenik a gomb mellett jobb oldalon a Cooliris logo (ami egyébként nem zavaró, nagyon ízléses) amire ha ráviszitek az egeret akkor a link alatt található oldalt egy pici ablakban behozza. Amit ugyanúgy tudjátok használni, mintha egy külön fülön nyitottad volna meg. Megnyitás után van egy olyan lehetőség, hogy lelakatolod a preview ablakot, így ha elkattintassz az ablakból akkor nem fog eltűnni. Van még egy gomb ami arra szolgál, hogy a ''megtetszett'' oldalat egy új fülön nyissa meg és persze a linket e-mailben is el tudod küldeni a barátodnak. Szerintem nagyon hasznos, kis méretű és gyors. Valamint amit említettem, ízléses és nem zavaró, így ha esetleg ritkán használná az ember, a rendszeres jelenléte sem zavaró, szinte észrevehetetlen.
Tab Scope (v.0.1.4) [link]
Ez is egy preview ablakos progi, de ez a böngészőfülek villámnézetét mutatja. Ha sok fülünk van megnyitva akkor az általunk meglesni kívántra visszük az egeret és ott alapértelmezettben egy pici kis ablakban megnyitja az oldalt. Itt van egy nagyító gomb, pillanatok alatt rá lehet nagyítani, így gyakorlatilag olvashatóvá téve az oldalt. Lehetőségünk van bezárni a fület és a véleményem szerint legjobb pontja a proginak: frissíthetjük is az adott oldalt anélkül, hogy oda kellett volna kattintanunk. A fenti progival ellentétben ez CSAK villámnézet, belebabrálni nem tudunk az oldalba. Remekül beállítható, a késleltetés, az ablakméret és a többi jóság is. Szintén gyors, így nem terheli feleslegesen az firefoxot.
Download Statusbar (v.0.9.5) [link]
A mindennapi használat szempontjából ez nekem a legnagyobb megváltó. Persze azoknak is az lehet, akiknek nincs C2D hétmillió ghz-es procijuk 2gb rammal fűszerezve. Egy friss windows-ra ráhúzott firefoxnál a ''kép mentése más néven'' vagy a ''hivatkozás mentése más néven'', tehát a letöltés viszonylag gyorsan megy. Pillanatok alatt felugrik a Letöltés ablak és onnantól nem zsibbasztja az idegeinket a dolog. Ám rövid idő alatt (hogy mitől, azt nem tudom) ez a folyamat belassul. 2 hónap után kínos 7-8mp-t kell várni csöndben mire felugrik a Letöltés ablak és újra használható a gép (a gépem Tbred-b 1700+@2800+, ddr333 512mb ram, de a másik gépen itthon, 3000+-os a64-es, 1gb ddr500 mellett is érezhető a jelenség, csak piciben). Ez a progi pedig annyit csinál, hogy lent a böngésző alján egy kis sávot birtokol a letöltés idejére, kiváltván a Letöltés ablakot. Itt mutatja a letöltés állapotát, majd ha végez akkor általunk beállított formátumoknál x másodperc múlva el is tűnik (képeknél ajánlott). Gyors és praktikus. Nincs felugráló ablak (tudom, ki lehet kapcsolni, de akkor meg figyelni kell Total Commanderben, hogy akkor most mikor végzett). Persze képek letöltésére jó leginkább használni, azokért nem hiszem hogy bárki is elindítani a Flash Getet.
Visual-Search Extension (v.1.2) [link]
Talán ennek van a legkevesebb haszna (bár ki tudja). Egy kiegészítő keresőprogramok mellé. Beírjuk pl. a google-ba, hogy ''star''. Kidob egy csomó linket, ahol hírességek és hasonlók szerepelnek. De mi csillagra szeretnénk keresni. Akkor a kidobott oldalak között az egyiken kijelöljük a ''celebrity'', kétszer rákattintunk, aminek hatására felugrik egy picike kis ablak, benne két gombbal. Egy zöld + és egy piros -. Most nyomunk egy piros gombot, és egy entert, így behozza azokat az oldalakat ahol star szerepel, de celebrity társasága nélkül. Ez sem zavaró stuff, ugyanis CSAK a google (vagy yahoo, stb.) keresés közben működik.
Hosszú írás lett, de remélem hasznotokra válik!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911