Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz #27441408 #12434 üzenetére

    Hat eloszor is le kellett volna mentened a MozBackup-al a Fox 3.6.4 profilodat ( tovabbiakban Fox ) es utanna kellett volna kesziteni egy masik profilt. Ugyanis a Mine ( tovabbiakban Mine ) ugyanazt az utvonalat hasznalja a profil keszitesere mint a Fox, tehat felulfogja irni a regit.
    Az utvonal c:\Users\XXXX\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\ ahol az X az a felhasznaloi neved. Ebben a mappaban keszitesz egy masik mappat valamilyen Neked tetszo neven marcsak azert is hogy ne kelljen veszodnod a jogosultsagokkal - nalam pl.: fox364364 ezt kesobb akar torolheted is - ez lesz a masodik profilod, ill annak a mappaja. Ezutan -a Firefox-ot zard be vagyis ne fusson - majd a Start menu Futtatas-ba ird be firefox -profilemanager es ezt kapod:

    Itt Profil letrehozasa Tovabb, betallozod a mar elkeszitett mappat igy lesz egy teljesen tiszta szuzies Fox-od, mig a default az marad abban vannak a mar feltelepitett cuccaid, bar azt mar egy kicsit elrontottad mert ratelepitetted a Mine-t. Ha masolatot szeretnel akkor a default mappabol mindent siman atmasolsz a ujonnan letrehozot Altalad keszitet uj mappaba igy lesz ket egyforma de mas nevu profilod. Mivel a Mine is a default profilt hasznalja alapertelmezeskent igy annak a tartalmat akar ki is torolheted hiszen van egy masolatod.
    Ezen elokeszites utan kellett volna telepitened a Mine-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák