- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Matthewus
üzenetére
AZ spec megint csak nem megoldás, mert ha beállítod ahogy kell, akkor is betölti az oldalt, aztán átállítja másra.
Nem tudom máshogy leírni, de engem idegesít, ha ugrál az oldal betöltődés közben, és az Ő media resizere egy kalap szar emiatt, már bocs a kifejezeésért. Erre van egy nagyon jó userstyle, amit be is írtam, és teljesen ki kéne szedni az ő media resizer részét, de alapból nincs DISABLE funkció , vagy én nem láttam ilyet.
Másrészt pedig engem az is zavar, hogy betölt az oldal, majd újra betölt (pl felül a gombok színe megváltozik stb)
Ha meg kiveszem egy az egybe a MEDIA RESIZER részt, akkor meg felül pampog, hogy így meg úgy, és ez megint érdekes, mert láthatatlanná tettem az ilyen warning üziket de megjelenik úgy is, adblock meg nem ér ellene semmit :\
nincs valami Youtbe Enchancer Light?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest