- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeSserke
csendes tag
válasz
MeSserke #101024 üzenetére
Sziasztok!
Megpróbálom még egyszer felvetni a témát, hátha-hátha van valaki, aki hallott hasonló megoldásrólVan esetleg valakinek tapasztalata BMW gyári navitartóra szerelhető telefon-adapterrel?
Navi tartóm van, navim nincs, de nem is szeretnék, mert egy teló szerintem (is) sokkal jobban megéri, mint a brutál mód túlárazott és forgalmat valós időben nem figyelő gyári navi.
Sok keresés után találtam egy megoldást ebay-en, de minimum vízálló kellene. Ezen túl egy fóumban írtak egy ausztrál cégről, ahol terveztek hasonlót, de arról nem találtam semmi plusz.
Ti tudtok hasonló megoldásról? -
MeSserke
csendes tag
Szevasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata BMW gyári navitartóra szerelhető telefon-adapterrel?
Navi tartóm van, navim nincs, de nem is szeretnék, mert egy teló szerintem (is) sokkal jobban megéri, mint abrutál mód túlárazott és forgalmat valós időben nem figyelőgyári navi.
Sok keresés után találtam egy megoldást ebay-en, de minimum vízálló kellene. Ezen túl egy fóumban írtak egy ausztrál cégről, ahol terveztek hasonlót, de arról nem találtam semmi plusz.
Ti tudtok hasonló megoldásról?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest