- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Integra
titán
ment volna kevesebb idő alatt is, ha végre valamelyik vizsgabiztos vette volna tavasszal a fáradtságot, hogy dolgozzon...
erre még jött 4rugó okmányirodás perkálás is az új jogsimért
hartman ádámnál -
-
Beowulf_78
addikt
Persze amikor sztorizni kell, sok mindent nem említek, ami fontos a nagy tempójú haladásnál. Időjárási változók, forgalom kiszámíthatósága stb...csak ezeket nem írom le.
Ha ezek bármelyike nem adott, nem eröltetek semmit.
Sokat számít ekkora tempónál egy komoly kormánygátló is. Sajnos az Öhlins dupla annyi lett volna mint a jelenlegi LSL, pár fokozattal lett volna rajta több. De ez a 8 fokozat is bőven elegendő. Természetesen sportmotorokra kötelező! Talán Honda-hoz nem, mert ott elektronikus gátló van ami a sebesség fügvényében keményedik vagy puhul. Biztos jó lehet, de én azt mondom ne a motor döntse el milyen kemény a gátló. Én városban mindig kissebb, nagy tempónál pedig a maximumhoz közel szoktam állítani. -
-
.mf
veterán
Na ma reggel végre munka előtt eljutottam egy útbaeső motorboltba (Hosuba), megnéztem a kisgixert, és nagy örömömre elférek rajta
Még ha az ülésen teljesen előre is ültem, hogy már a tanknak feszítettem a gyomrom, akkor is még egy kb 10 centire volt a plexi a fejemtől; ha lazábban ültem, akkor meg bőven elfértem. A lábam is jóval a tankvonal alatt volt, tehát mégse olyan kicsi az a kisgixer, ha én 192-vel elférek rajtaNa már "csak" a szakdoga befejezése, munka befejezése, motorostanfolyam elvégzése, jogsi megszerzése, motor beszerzése, stb apróságok vannak hátra
Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest