- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Arata foreva
Aprokavics is jó rendszereket csinál, bizonyítja ezt az, hogy Nihon-ban a gyári Hondák is ilyen rendszerrel mennek versenyezni.
Yoshimura az olyan... Yoshimurás. Ha majd látsz 600rr-t RS5 sliponnal, akkor megtudod milyen
Remus is jó, LeoVince is. TwoBorthers is.Szerintem tök mindegy melyiket teszed fel. Amelyiknek a hangja bejön, mert nem hiszem, hogy 100lóerőnél nagyon érezni fogod 1 lóerő jelenlétét, vagy hiányát.
Ha dobot cserélsz, illik szűrőt is, meg ha injektoros a vas akkor elméletben illik hozzáhangolni az elektronikát, meg a gyújtást, mivel szabadabban mennek a gázok ki a rendszerből, megváltozik az áramlási jellemzőjük.
De ezt sem fogod megérezni utcán. Dob, meg szűrő. Ennyi. -
feca81
aktív tag
valoban o az
az oktatas, azse volt egyszeru. asszem 100 korul jott ki, abbol 20-at vissza tudtam igenyelni. 7,500-at azert nem,mert ne madott szamlat rola. egy orat vezettem forgalomban, viszga elott egy oraval. a rutint viszont jol leadta. kresszre be se jartam
szova lerdekes az oktatoi mivolta is.
-
Topiccsendőr
addikt
Jaja
bazz csak mi voltunk
jöttek ilyen gumipilóták R1-essel, azt mondták kicsi nekik ez a pálya. Mondom nekik, maximum a pilótának kicsi a pálya, motornak nem, megkergetlek rajta tézével benneteket, ne aggódj. De nem akartak feljönni, úgyhogy az idő ellen voltam kénytelen menni.
nem volt rossz, csak már megint kezd idiótán viselkedni a tézé. Vagy a gumik. Mindig változó a csúszáshatár... Megint két nagyonnecces helyzetet megúsztam esés nélkülNa majd melegben jobb lesz.
-
rebel56
tag
Én nyáron voltam Pécsett, amit a Baranya Megyei Rendőrkapitányság szervezett/támogatott. Úgy tudom ők szerveznek további kurzusokat is, csak azok fizetősek. Érdeklődj a
vezoktato kukac gmail pont com címen, biztosan segít.Itt van ez a szerencsétlen szerelő, nem értem mi vitte rá erre a tettre, nem derült ki?
-
feca81
aktív tag
Adanyi Peterrol van szo.
miutan elvittem hozza a motort, tobb felol jeleztek,h oriasi hiba volt. azt birom,h az egyik szerelo huzza le a masikat,es akkor te dontsd el,kinek higyj.
egy ismerosom szinten nala javitatta a motorjat (miatta vittem oda), es kegyetlenul megszivta. hasonloan,tobb honapig konyorgott,mire visszakapta a motort mukodokepesen!!! mar ez is nagy szo.o nem fizetett neki munkadijat,mondvan,sokat kesett. tehat a szerelo a mai napig probalja behajtani rajta a penzt. ez meg igy rendben is volna,csakhogy a motor 1 het utan beallt. elvitte egy masik szerelohoz,aki miutan meghallotta ki szerelte, el se akarta nagyon vallalni. de rendes volt,csak szedszedte, es ekkor jott a dobbenet!!!!!!!
a dugo 180fokkal el volt forgatva,magyarul forditva volt benne. a csapszegtarto zegergyuruk hianyoztak. ezaltal a csapszeg kirazodott,es melyen beleszantott a hengerbe. azt mar hagyjuk,h a vezerles el volt rakva 2 foggal... a srac majd szivszedulest kapott,mikor megtudta.azonnal ment a peterhez,h szamonkerje a dolgot,meg meg az ottmaradt potalkatreszeket elhozza. es meg ezutan is be akarja hajtani rajta a penzt az exszerelo!! van bor a pofajan.
sajnos kb 1 honap kulonbseggel vittuk oda a motort. o egy honappal hamarabb.ha vartam volna kicsit,akkor mar okosabbak lettunk volna,es legalabb en meguszom. -
Boci_83
őstag
Ezt az oroszok is eljátszották hogy ellopták a technikát. Megvettek 3 db BMW-t a 2. Világháború idején, kettőt szétszedtek, a harmadik megmaradt, és kicsit lazább illesztésekkel megcsinálták az URAL-t.
Ennyi. Erről szól ez, a Mclaren is kémügybe keveredett vagy mi..!?
Fzr 1000 exup, ha esetleg... de már képet is bigyeztettem be.viszont tavasszal lehet megy a levesbe.!??
-
Topiccsendőr
addikt
Elpattogott a hátsó kereked, mert nem adtál gázfröccsöt a visszaváltás előtt, így nagy volt a motorféked hátul. Ez a te vezetéstechnikai hibád, nin csköze az első fékhez.
Nekem inkább oldalra szokott elmászni a hátulja, szinte keresztbe megy, mert okosan gázfröccsöt adok neki visszaváltásnál kanyarnál. -
Topiccsendőr
addikt
Na, a fojtószelepedet mivel tekered? nem szervomotorral, hanem egy dróttal.
Fém fékcső szetteket lehet venni boltban modellekre, olyan 35 000 környékén. Meg lehet csináltatni jóval olcsóbban is. Biztosan megérné, ha nagyon-nagyon fékezel vele és azt érzed hogy rossz az adagolhatósága a fékednek. De amíg ezt nem érzed, nem hinném , hogy van értelme. -
Topiccsendőr
addikt
Van egy pár...
elektromos gázkar, nem holmiféle gagyi bóvdenesváltozó szívótorok a nagyobb nyomaték érdekében, nameg a legalább a második sebességfokozatig (vagy 4.-ig? vagy az a GSXR? mindegy ...valami ilyesmi) fossáfojtás a környezetvédelmi előírások érdekében...
Asszem Pilot Power 2 CT vel szerelik, de nem vagyok biztos benne -
törölt tag
-
Legyél rendőr, vagy mentős, vagy dolgozz polgármesteriben, akkor is kapsz közalkalmazottit
Nem tudom, miért nem adja ki a 14k-t, de ha a MÁVnál olcsóbb, akkor minek kellene az union? Én nem tudtam a MÁVnál kötni, alkusznál valamiért nem lehetett. Nem is baj, mert a tagsági +2ezerrel már drágább lenne. (unionnál 3.800 lesz egy negyed év, kettőt fogok fizetni jövőre, a maradékot benzinre költöm
)
-
-
[lAyCsI]
addikt
sejtettem...
az SB-kkel csaka baj van, eccer volt nekem is... de nem sokáig, mert kevés gáma volt ami alatt normálisan működött és nem recsegett
szal sztem drájver friss, aztán ha még mindíg darabol és nagyon akarsz jáccani azzal a játékkal, akkor nézelődj utána fórumokon mi újság....
amúgy még azt is el tudom képzelni, hogy a SB baszkurál bele valamit.... -
feca81
aktív tag
a barton a hibas. alapvetoen az intel procik vannak kihegyezve a 3D grafikara.az AMD-k gyengebben teljesitenek ilye nteren. ettol fuggetlenul en is AMD hivo vagyok,de hat istenem,ez van
az is elkepzelheto,h ha felhuztad, nincs eleg hutese, es tulmelegszik a nagy teljesitmenyen. probald meg atallitani alapra,hatha... -
-
-
Topiccsendőr
addikt
Jogerőre lépés után ketyeg az óra, ha az önkorm nem küld neked felszólítást, hogy add le, akkor így jártak. Nekem két hétre vették el, de papírforma szerint 5 hónapra.
Számadatokat nem mondanék, de közel voltam a tiltáshoz, mindenesetre gyerekek, meg nagymamák nem játszadoztak az út szélén, meg inkább lakott területen kifelé, a "border lájnon" éppen belül voltam, gondolom a zsekák is direkt odaálltak. Fizetni meg pont nem tudtam, előtte tankoltam (fakk) tanulság: mindig legyen egy tízes tarcsiban. -
Topiccsendőr
addikt
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest