- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TayRol #22500 üzenetére
Na jó...azért ez sem teljesen igaz, ebben a formában.
A végén még Ghostrider-t csináltok belőlem.
Félreértések elkerülése végett....nem megyek én sem mindig ennyivel. Nagyobb forgalomban és nem kedvező körülmények esetén 140-150-160. Amikor ez az ominózus 220-as tempó megtörtént, alig volt forgalom, szélcsend, és minden körülmény adott volt a nagy tempóhoz. Volt hogy be volt állva a 2/a és 120-nál nem tudtunk gyorsabban menni. Ha nincs lehetőség nem eröltetem a dolgokat.Sokakban ez nincs összhangban, és ha kell, ha nem, folyamatosan tépik a gázt.
-
Kasza08
őstag
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #22454 üzenetére
thx, ott-ott
lajcsi, nem lehet eltéveszteni, tudom, hogy ott van, hogy 25-ösön lejövök a hídról, megyek, van vagy 10 lámpás kereszteződés nini jobb oldalt kva nagy tesco
Csak majd ott vigyázzatok, mert mammerek szeretnek kórityálni a 4 sávoson a buszmegállóbaJasser: töltsd fel triplán a telefonod
mert hívunk éjjel-nappal
-
ALI_G
veterán
-
Beowulf_78
addikt
-
-
Integra
titán
válasz
TayRol #22392 üzenetére
huhh, ez a tárcsazár sem olcsó mulatság...
valami kelleni fog. és mellettem egy 1200gs bömbi áll, szóval sanszosabb, hogy az enyém vinnék el hamarabb
de valamit kikell találnom. hiába van bekamerázva a bejárat, etc.. tegnap olvastam egy cetlit az ajtón, hogy utóbbi időben megint megpróbáltak pár biciklit ellopni.. -
Integra
titán
válasz
TayRol #22344 üzenetére
nálam tuti nem kell, félidom van
végre megvan a protektorom, most este már abban jöttem visszafelé!
piszkosul jó, csak dícsérni tudom. viszont a bőrkabátot ráhúzni még gyakorolni kell, szép hadművelet
ezúton is hálás köszönet a Balázsnak, hogy este kijött találkozni velünk hogy átvegyük a motyót!!!!amit viszont nem értek, hogy ma mit össze szenvedtem a váltóval felfelé... egyszerűen nem értem mi a túróst bénáztam. lefelé gyönyörűen vált vissza, de felfelé, néha olyan volt mintha elszállt volna. aztán újra próbáltam más pozícióban picit és azonnal kattant felfelé is. nem tudom eldönteni, hogy most én vagyok a béna, vagy valami nem stimmel a kuplungommal?
-
Integra
titán
válasz
TayRol #22311 üzenetére
oks, csak abból indultam ki, hogy ezek az anyagok idővel elvesztik a vízállóképességüket. elég sok hegymászó, meg trekking szerelésünk van és azok is idővel elhasználódnak és szerintem ez a felülete ennek a nadrágnak már rég tropa
eleresztettem egy telefont megint az x-bájkba, bukógomba adapterem már két hete sehol -
Integra
titán
válasz
TayRol #22282 üzenetére
igen, van és meglepően jól szuperál.
én azért veszek majd a motorline-ban stílszerűen egy hozzá passzoló fekete sidi zokeszt
azt hiszem, kesztyűt is jót vettem, nasszentos, a bőrkabát ujja pont befér és szépen szorosan rá tudom zárni, a külön csukló tépőzár is okos dolog.
a cordura nadrágom viszont egy rakás kaka..sajnos 80nál a nulláson már ilyen időben eléggé áthatolt rajta a szél a combomon éreztem.
-
-
emvy
félisten
válasz
TayRol #22169 üzenetére
Sajna a csizmat en kicsit elszamitottam, vettem egy Alpinestars turacsizmat - vizallo meg minden, de nekem kicsit tul turas. A borruham is eleg egyszeru, mondjuk alig kerul 50000 penzbe az also+felso, es a dzsekit kulon is tudom hordani.
Egyebkent a sisakzajt nagyreszt az okozza, h a plexi pont oda nyomja a levegot.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
TayRol #21951 üzenetére
nem cicóznak az biztos
Azoknak való akiknek lejárt az első 4 év még nem volt törve a kocsija/motorja és rendszeresen szervizeli. Akkor jó hely is tud lenni, mert haladós ott vizsgáztatni szerintem.
Milyen fékbetétet vegyek az Sv1000 elejébe? ferodo nagyon fapados? Abból láttam jó áron platinumot, de nincs velük tapasztalatom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TayRol #21913 üzenetére
Nem az volt a célom, hogy bárkit megrémítsek, csak nem abból áll a pályázás kezdő szinten se, hogy felmegyek, és majd ott milyen jó lesz. Persze, jó is lehet, mert jó feeling, csak nem árt az általam említett dolgokkal is tisztában lenni.
Akkor lenne korrekt, ha a kezdők közé nem mehetnének versenyzők. Akkor biztonságosabb lenne. De ott a biztonság csak egy felületes dolog amit szajkóznak a szervezők. Bort isznak és vizet prédikálnak.A sok motor kezelési tanfolyam és miegymás. Amikor meg arról van szó hogy pénz, és harácsolás, akkor a biztonságot is nyugodtan félreteszik, csak hogy minnél több jegyet adjanak el egy adott csoportba.
Hogy versenyző, vagy nem, nem érdekli őket, csak a bevétel. Ennyit a nagy Hungaroringről. -
Beowulf_78
addikt
válasz
TayRol #21840 üzenetére
Miért nem veszel rá kisplexit? Sokat segítene...az egyik haver Z1000-rel is tudott jönni velünk kis plekóval. Sőt! Úgy hasalt rajta, mintha sportgép lenne!
A naked motorokkal is lehet menni 140-150 utazót lazán. Tény hogy kapaszkodni kell, de azért van a kezed.
Edzésben kell lenni, talán naked-nél jobban. Nyak, váll, alkar, csukló ami a legjobban igénybe van véve. Szóval aki ezeket az izomcsoportokat ez eddig nem nagyon mozgatta, kezdheti az állóképességi edzéseket.
Ha nincs meg a megfelelő állóképesség, nincs meg a megfelelő motorkezelés sem!
-
Integra
titán
válasz
TayRol #21852 üzenetére
annyit mondott Évi, hogy ez most kipörög a sidiből és több idén nincsen.
nekem tetszik az a dianese amit linkeltélfel lehet polírozni őket szvsz.
autóápolás topicban van pár link ezzel kapcsolatban pár hónappal korábbról.
mod: akkor talán még valami opel fórumban találhatsz jó áron, vagy erre a típusra már újonnan is viszonylag normális áron kapni gyári újat, vagy utángyártottatnem, nem gagyi, ugyanaz a minőség mint a felsőtest protektor, és ugyanaz az anyag is!
-
Integra
titán
válasz
TayRol #21842 üzenetére
jónak tűnik! szebb mint az enyém
na a csukánál döntöttem hogy noha nem volt feketében már, csak 40-es méretben, elviszem. aztán ehhez igazítottam a kesztyűt is, ami szintén a komolyabbik lett, de az is teljesen joggal, nagy a különbség a strada és e között.
cimborám egy pumát vett magának, ötvenvalahány ezerért, de megszívta, nem jó méret neki -
Integra
titán
válasz
TayRol #21838 üzenetére
esküszöm nem akartam, csak azt a kurva 17ezres kesztyűt akartam
aztán ott volt baromira leárazva, felpróbáltam és eldőlt. és még csak mérges sem vagyok magamra, hogy megvettem ennyiért. mondjuk többet nem adtam volna érte. de ennyiért...
csak 2 lábam van, és azok is csak egyszer, úgyhogy nem volt kérdés.
még van 1db 41-es és pár db 42-es 43-as és talán 44-es. de ezek már kék-feketében csak. -
Integra
titán
válasz
TayRol #21836 üzenetére
hát a kesztyűből lett kesztyű, csak nem az amit eredetileg terveztem és lett belőle még egy komolyabb csizma is..
ilyen van nekem is [link]
jó kérdés, nem tudom megmondani, mert szüleimnél van
mindenképp próbáld fel, meg ne vedd anélkül!!
de megkockáztatom itt is van s-m-l méretekben, nekem mintha m-es lenne. -
Beowulf_78
addikt
válasz
TayRol #21770 üzenetére
"Szarvas" hiba.
Egyetlen mentségem hogy én nem korán kelek, hanem későn fekszem...pont fekvés előtti kardio után voltam, kissé kótyagosan.
Most keltem 16h magasságában. Ma meg megint valamikor hajnalban-reggel fogok feküdni.
Szép hely, 1x majd eljössz/eljöttök velünk. Bár azért törekedjünk arra hogy közel azonos motorok menjenek egy kupacban. A kissebb motorok tulajainak ez bántó lehet, de nem véletlenül emeltem ki. Egy 600-as moci már mindenhez jó, kicsit jobban kell forgatni mint az ezredeseket. Én is voltam kissebb motorral nagyobbak között, és fordítva is volt, hogy köztünk voltak kissebbek. Egyik sem volt jó. Fontos még a hosszú távú közel azonos stílusú vezetés, rutin, és lendületesség is. Persze ez nem azt jelenti hogy nem tudok alkalmazkodni. Csak pl. a 120-as utazó nem szeretem. Egész egyszerűen elálmosodom, és leragadnak a szemeim. Ezt most nem menőségből írom, hanem tényleg így van.
140-150 környékén szeretem az utazót, 2/a, sztrádák, és ott ahol lehet menni. Ott kapok annyi fuvallatot hogy kicsit magamhoz térek.
Persze ha a forgalom engedi a Mátrából 180-200-at tartom ideálisnak. Volt egy srác aki mindig jött velünk 600-as 2004-es Fazerrel. Nem volt gondja, tudta tartani a 200-as tempót. Ezért jó előtte megbeszélni ki hogy szeretne menni, mekkora max. utazóval, és egyéb apróságokat.
Elviszlek titeket majd egy fasza kajáldába is arrafelé...Nagy fatálakon hozzák a kaját, lehetetlen megenni egy 2 személyes tálat másodmagaddal és 2k környékén ez azért nem túl rossz ajánlat.
Persze hús tálak, körettel. Szlovákiai Hideg-Tó túra sem rossz. Előtte mindenképpen be szoktunk ugrani enni, van amikor kifejezetten csak enni megyünk.
-
Integra
titán
válasz
TayRol #21796 üzenetére
súlyos testi sértés kísérlete, csoportos garázdaság, 2 év bíróságra járás és utána 6 számjegyű pénzbírság és csak azért pénzbírság és nem felfüggesztett, mert nem volt priuszom. vicc...
megvédtem magam és a barátnőm két emberrel szemben, de nem kaptam jogos önvédelmet, nem akarok belemenni, hogy milyen okból ítélt a bírónő így, de ez lett.
ilyen ország ez. gyávákkal van tele.
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest