- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI] #1345 üzenetére
ezért lehet hogy kivárás lesz mert a 6ik tényleg elkéne rajta
ok, nem vészes, de fogyasztás szempontjából azért nem vóna rossz..
meg valszeg még lenne pár újítás rajta.
de jövőre tuti nem lesz generációs váltás
a sportgépeken kívül elég hosszúak az életciklusok
bár a cb már jó rég ilyen, úgyhogy lehet hogy 2 éven belül cserélik -
törölt tag
válasz
[lAyCsI] #1346 üzenetére
azert a regi bomosok elegge a megbizhatosagukrol es a tartossagukrol voltak hiresek
persze-persze: ezek nem azok a bmw-k. uj technologia, uj elvarasok, uj gyartastechnologia. ahogy a bmw (auto)tulajok szerint is hanyatlott sokat 2000 ota a bombik minosege, nem kizart h a mocik is megteszik ugyanezt. pedig en birnam ertekelni, ha a kovetkezo motorom lehetne egy k1200s es elgurulgatnank 150e km-t minden gond nelkul
a regi k75 es k100 rendormotorok tartossagarol legendak keringtek.
-
válasz
[lAyCsI] #1335 üzenetére
Egyébként most nem vágom, hogy miután jól megdícséred a K1,2R-t miért jelented ki, hogy nem vennél ilyet.. ?
Szerintem - egy két korábban jócskán izlésficamosra sikerült bringa után - a mai Bömös kétkerekűek is kezdenek jól kinézni végre.. (Legalább közelítenek négykerekű társaikhoz tetszési indexben) -
Integra
titán
válasz
[lAyCsI] #1329 üzenetére
érthető
állítólag a fekete cb1300s még ép és bent van a hh-nál tesztgépnek, a piros fehéret már valami gyökér újságíró rapityára törte...
próbáljuk intézni hogy egy hétvégére elhozhassuk, de a hh kemény dió sajnos, mintha a fogukat húznák ha szeretnél valamit. pedig lehet hogy kapnának rá egy rendelést, de ők persze azt szeretik ha megrendeled vakon. igazi customer first gondolkodás...
pl bemész szalonba, azt mondod hogy vennél egy legendet, de mennél egy tesztkört, nincsen tesztautójuk az országban belőle. kifizetheted és akkor vezetheted.. na ez itten mo-n a honda.. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI] #1322 üzenetére
Üdv, a Hondás topicban!
(vicc vót csak)
Az R6 kapott egyet jobbról és elfeküdt balra. Gazdasági totálkár. 1 500 000 lenne a javítás. Ér vagy 1 200 000-at az egész motor. Nagyjából ez lett vele
Meg lecseréltem egy 05-ösre. Hát egy picit mérgesebb a 00-ásnál, de az előző tulaj eltekergette a hátsó rugóstagot, most szopok az előfeszítéssel, meg a csillapítással, mert pumpál. Egyébként meg teljesen jó, ezen végre van fék is
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #1235 üzenetére
üdv.!!!
23-án megyek szelidre a pirates family-s buliba, még senki se mondta itt fórumban azt, h jön-e, pedig én staffos leszek, szóval tuti leszek a kis hornyettel.
Fussunk már össze, gyertek le!!!
ui.: sajnos volt 3 perecde mindenki jól van, egy mínusz motorunk van persuader részéről.
mod2: ja és én is összebasztam a hornetetfelmentem egy 3-as lépcsőn a babakocsi felhajtón és leért a kiömlő. 2 behorpadt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest