- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti2
aktív tag
Köszönöm az infót.
A frissítés elég karcsú akkor, de legalább a hibát javították.
Akkor tényleg kell a nagyobb külső kijelzős modell ha a kicsi annyira korlátozottan használható.
Belső kijelző is bírja akkor a gyűrődést még.
Nem tudom mennyi év élettartamra lehet számítani a régebbi modellek fóruma tök üres, azok is ki tudja milyenek 2-4 év után… -
Isti2
aktív tag
Gyönyörű darab.
Ezek szerint a hívás fagyós gondok megszűntek?
Mennyire sűrű a frissítés rájuk illetve meddig ígérik?
Mennyi sot és milyen használattal jön ki?
A sima razor 40-el is elégedett vagy?
Annak a kis kijelzője mennyire használható értesítés kezelésre e-mail olvasásra? Válaszolni is lehet az üzenet appokban? -
Isti2
aktív tag
Nem jársz véletlenül Tolna megye Tamási felé üzletkötni? Megnézném a két 40-est
Később ha eladásra kerülne valamelyik még érdekelne is.
Több készüléket is vettem már Tőled, még anno pestiként is, ide Tamásiba is küldtél pl. BB Motion-t, mindegyik hibátlan volt.Szívesen veszek tőled.
-
kelly416
veterán
Uj. Tényleg. Pardon. Az enyém is megérkezett múlt héten, de annyi minden van mostanában cégnél is, itthon is, haverokkal is, hogy gyakorlatilag feldobtam a telóra, konstatáltam hogy jó meg jól megvastagítja a telót, bedobtam az autóba a magsafe tartó mellé és el is felejtettem.
-
kelly416
veterán
Nekem ilyen bajom nincs. Az egyetlen bosszantó, hogy néha amikor kinyitom a telót és van értesítésem, akkor arra rábökve kéri az ujjlenyomatomat. Eddig semmi gond, csak néha amint rábökök az értesítésre, újra kéri a feloldást vagy ha mondjuk sms volt, kilépek az sms alkalmazásból akkor kéri a feloldást újra. Tehát az app-ból kilépve lezárja a kijelzőt azonnal. De ez legyen a legnagyobb bajom a telóval.
És sokkal jobb a térerő meg a wifi jelerősség is mint az S23-al volt.
-
kelly416
veterán
Az végső idő általában. Többnyire 2-4 hét, de ha van eu raktárban akkor akár kevesebb is.
Mondjuk nem ide passzol, de amikor az amcsi autóba rendeltem lámpát meg egyebeket tavaly március 14-én (74 dodó plusz 54 dodó posta, végül 12.000huf vám meg áfa, bár azt már itthon utaltam márc 15-én), akkor március 16-án átvettem a futártól miközben ténylegesen NyC-ben adták fel. Szóval ahhoz képest még a magyar királyi posta is lassú, de nem megoldhatatlan a gyors kiszállítás. Ez nem az a kategória lesz.
-
kelly416
veterán
Nem, fehéret vettem. Nem a szín hanem a hátlap textúrája volt az elsődleges ok a jelen készülék mellett. Telekomtól akartam venni, de ott csak a csúszós kivitelt árulják, így esett erre a döntés
Én is kíváncsi vagyok, mert a mágnes tart rendesen. Ha oda nyúlok, a teló jön ki a tokból, vagy a mágnes enged? De hát ez még a jövő zenéje... -
kelly416
veterán
Ali, magsafe. Nekem az a fontos funkciója, hogy autóba bele tudjam tenni a magsafe tartóra. Egyébként a sajátját használtam párszor, de inkább natúr a telefont. Egyébként van egy kissé lilás, karbonmintás tokom feleslegben, bár élőben nem ennyire lilás. Ha kell, ingyen odaadom, úgysem lakunk messze egymástól.
-
kelly416
veterán
A logikáját nem értem, hiszen a simának is fel kell oldani a kijelzőzárat a külső kijelző használatához is, nem? Vagy annak a külső kijelzője szabad préda, nem hinném. Akkor meg már nem mindegy? Az NFC aktív, azt nem kell kikapcsolni állandóan. Ha az aktív, akkor a kijelző zár felodással meg van adva az engedély a fizetésre is. Mindegy az, hogy belső vagy külső kijelző. Szerintem.
-
cannibal
senior tag
Köszi szépen neked is, ha írsz majd!
Én magentát szerintem nem választanék, de a Peach, meg a Black az tetszik. Lehet elmegyek a Media Markt-ba és megnyomkodom, mert a kijelző nálam nagyon kritikus, mert nagyon érzékeny sajnos a szemem rá.
Az oled switch-et is ezért kellett eladnom, mert egyszerűen kifolyt tőle a szemem.
Te rollerel vetted amúgy? Jó roller ez egyáltalán?
Én semmit nem tudok róla.
A Motorolának is a TMX a szervize? Normálisak a garis ügyintézés kapcsán? Erről tudtok valamit?
-
cannibal
senior tag
Ha van kedved, két bejgli között egy kis tapasztalatot oszthatnál meg a telefonról.
Hogyan használod, mire elég, mire nem, előnyök, hátrányok stb Úgy látom elég réteg cucc még a hajlíthatók között is és jól jönne minden infó.
Nekem a szememet pl zavarja a flickering, azért kellett eladnom az oled switch-et is, te mit tapasztalsz ilyen téren?
Persze mástól is jöhet infó a telefonról, aki használja is napi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest