- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
cannibal
senior tag
válasz
kelly416 #117 üzenetére
Nem gond, ha neked az tetszik. Valamiért én nagyon bírom ezt a bronz színt, de csak egy bizonyos árnyalatát.
Én használtan fogom venni az én razr-emet. 400-at nem tudok érte kiadni, meg nem is akarok.
Amúgy végigjártam már egy csomó boltot, de sehol nem tudtam megnézni élőben, szóval remélem nem fürdök be vele. Az Oled Switch-et is azért kellett eladnom, mert nem bírta a szemem a flickeringet.
Max, ha itt is gáz lesz akkor eladom ezt is.
-
cannibal
senior tag
válasz
kelly416 #113 üzenetére
Nekem volt V3-am, sőt még most is van egy a fiókban.
Amikor megláttam a V3 skint, engem megvett kilóra a telefon.
Már csak egy jó ajánlatot kellene kifognom, meg megnéznem valahol élőben előtte.
Most láttam az alzán egy bronz színűt. Az a szín tetszik a legjobban.
-
cannibal
senior tag
Én biztos vagyok benne, hogy minden hands on tapasztalat nagyon értékes ezen a fórumon, szóval jöhet minden gondolatod a telefon kapcsán!
Az akkuidőt úgy kell érteni, hogy 11 óra alatt 48%-ot merült? Tehát kb max 24 óra lesz nálad két töltés között?
Az ujjlenyomatolvasón mit kell szokni?
Amúgy mennyiért sikerült leakasztani? Én is használtban gondolkodok, de van egy olyan sejtésem, ha nem jön be eladni vszleg nagyon nem lesz egyszerű.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest